- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Maşallah oğlunuza. Benim kızım 15 aylık olmak üzere. Bende çalışmayı çok istiyodum. Bu sürede de 2. Yi ertelemiştim ancak kp çalışmama müsade etmediSagolun 22 aylık. Yaşım 28 oğlum sıkılıyor hem de çalıştığım icin doğum izninde oğluma da ben bakarim diye düşünüyorum bakalım kısmet:) sizin nasıl peki
Hayırlı akşamlar hoşgeldiniz. Bizimki karşılıklı ama benim korkularım endişelerim vardı. Biraz tarafsız görüş almak için geldim buralara☺Hayırlı akşamlar.. bende ikinciyi istiyorum kızım 6 yaşında ben biraz geç kaldım bence eşinizde sizde istiyorsanız çok ara vermeyin derim zaten ne zaman olacağı malum.. hakkımızda hayırlısı :)
bende bu konuyu merak ediyorum.benim 7 aylık bir bebeğim var yaşını doldurduktan sonra denemeyi düşünüyoruz hayırlısı,hatta daha öncemi başlasak bilemedimSelam kızlar beni bilen bilir. İlk bebeğime hamile kalmak için buralarda az cirit atmadım. Uzatmak istemiyorum. Kızım 14 aylık oldu ve biz ikinciyi istiyoruz. Bu konu hakkında fikirlerinizi isyorum. İlk denememiz oldu inşallah hayırlısı olsun ama ilkinde çok beklediğim için bundada beklermiyim diye korkmuyo değilim ve adetime de az bir zaman kaldı. Böyle işte yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Ben çalışma isteğim olmadan önce hep kızım yaşını doldurmadan istedim ikinciyi keşke de öyle yapsaymışım şimdiye oda büyürdü☺bende bu konuyu merak ediyorum.benim 7 aylık bir bebeğim var yaşını doldurduktan sonra denemeyi düşünüyoruz hayırlısı,hatta daha öncemi başlasak bilemedim
canım ben çalışıyorum ama ikinciyi yinede erken istiyorum belkide ilkini zor elde ettik diyedir. ama genelde etraftan 2 çocuk arasında en az 2.5 yaş olsun diyor bana arkadaşlarım(özellikle tecrübe edenler)Dün biri vardı iki çocuğu arası 1.5 yaş,çok zor oluyor diyor.Yani bu duruma göre senin şuanki durumun 2.ye uygun benim için biraz erken ama bakalım belki 2-3 ay daha beklerizBen çalışma isteğim olmadan önce hep kızım yaşını doldurmadan istedim ikinciyi keşke de öyle yapsaymışım şimdiye oda büyürdü☺
Iyi düşünmüşsün ikisini biraz büyüt o arada unini bitir sonra ise basla. Ben şimdiki akıl 1 yaşından sonra dusunseymisim ikisi birlikte buyur arkadaş olur sıkılmazdi diyorum ama o aylarda asla diyordum . Tabi simdi 1 yaşındaki zorlukları yaşamadığım icin böyle düşünüyorum çünkü o yaşlar zor ikinci bebek daha zor :)Maşallah oğlunuza. Benim kızım 15 aylık olmak üzere. Bende çalışmayı çok istiyodum. Bu sürede de 2. Yi ertelemiştim ancak kp çalışmama müsade etmedibende hırs yaptım. Üni sınavını bitirip işimi garantileyip kimseyi dinlemeden çalışma hayatına atılmayı düşünüyorum. Eşimde bu sırada 2. Demeye başladı. Bende üni bitip çalışmaya başlayana kadar 2.yide büyütürüm ondan sonra ara veririm 3.cü ye kadar diye düşündüm. Biraz uzun oldu k.bakma ama böyle bi plan yaptık kendimizce. Hemde kızıma arkadaş olur:)
Bana da başta kayınvalidem olmak üzere özellllikle ablam karşı çıktı. Ama kv ye böyle bi planımız olduğunu tabiki söylemedim. Yani olursa sürpriz olacak. Ve sanırım ilk deneme tutmadı regl oldum galibacanım ben çalışıyorum ama ikinciyi yinede erken istiyorum belkide ilkini zor elde ettik diyedir. ama genelde etraftan 2 çocuk arasında en az 2.5 yaş olsun diyor bana arkadaşlarım(özellikle tecrübe edenler)Dün biri vardı iki çocuğu arası 1.5 yaş,çok zor oluyor diyor.Yani bu duruma göre senin şuanki durumun 2.ye uygun benim için biraz erken ama bakalım belki 2-3 ay daha bekleriz
Kızımın bana zorluğu olmadığından sanırım ikinci çocuk gözümü korkutmuyo. Tabii o nasıl olur bilememIyi düşünmüşsün ikisini biraz büyüt o arada unini bitir sonra ise basla. Ben şimdiki akıl 1 yaşından sonra dusunseymisim ikisi birlikte buyur arkadaş olur sıkılmazdi diyorum ama o aylarda asla diyordum . Tabi simdi 1 yaşındaki zorlukları yaşamadığım icin böyle düşünüyorum çünkü o yaşlar zor ikinci bebek daha zor :)
Hoşgeldin canm. Öncelikle hayırlısı olsun. Yaş kaç ve kızın ne kadarlık. Çevreden bu duruma tepki neler ☺☺☺Mrb kızlar bende ikinci isteyenler grubundanim
Kızıma kardeş istiyoruz Rabbim ne zmn nasip edecek bklm
Yaş yakında 25 olacak cnm 5 buçuk senelik evliyim kızım 4 yaşında çevremdeki herkes ikinci çocuk beklentisinde onu geçtim kızım çok çok fazla istiyor kardeş :)Hoşgeldin canm. Öncelikle hayırlısı olsun. Yaş kaç ve kızın ne kadarlık. Çevreden bu duruma tepki neler ☺☺☺
Hayırdır abi siz ne alaka sitedeTebrikler benimde bir kızım var 5 yaşında eşim ikinci bebeği istemiyor doğumu zor geçtiği için galiba korkuyor nasıl ikna edeceğim bilmiyorum
Sizinki yine büyümüş maşallah. Benimki için küöük diyolar ama istedik bakalım.
Zamanı da gelmiş fikrimce. Yap hayırlısoyla minik premsese bi kardeş ☺Yaş yakında 25 olacak cnm 5 buçuk senelik evliyim kızım 4 yaşında çevremdeki herkes ikinci çocuk beklentisinde onu geçtim kızım çok çok fazla istiyor kardeş :)
Tebrikler benimde bir kızım var 5 yaşında eşim ikinci bebeği istemiyor doğumu zor geçtiği için galiba korkuyor nasıl ikna edeceğim bilmiyorum
Aaaa kullanıcı adına falan hiç dikkat etmemiştim erkek üyemiymişHayırdır abi siz ne alaka sitede
İnşallah kısa zamanda güzel haberler alırsınız. Aslına bakarsanız bi yandan oda var. Ben kızımı 2 buçuk sene bekledim. O zamanlar geçmek bilmedi. Stresten sinirden testlerden hastane yollarını aşındırmaktan bıkmış durumdaydım. Ve ikincisinde de aynısı olur diye çok korluyorum. Şubat 12 de kadın doğm randevum var ama eşimin bile haberi yok. Gidip herşey yolundamı diye genel bi muayene olmak istiyorum.Canim en iyisini yapmissin.benim 4.5yasinda bir oglum var 2.si icin 2 yildir ugrasiyorum.5klomen ve 2 asilama yaptirdim. Dün test yaptim 2.asilamamda negatif. Gecen ay kimyasal gebelik oldu. Simdiki aklim olsa 1yasindayken baslardim denemeye benimde yas 35 oldu.
Tebrikler benimde bir kızım var 5 yaşında eşim ikinci bebeği istemiyor doğumu zor geçtiği için galiba korkuyor nasıl ikna edeceğim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?