Gebeliğe Hazırlık 2. Bebeğimizi istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah tedaviyle atlatırsın canm. Benimde ilk deneme ayım daha. Olmazsa hemen dr a gözükmeyi planlıyorum

Ya kurban olurum. Rabbim inşallah çabuk zamanda müjdeler kuzucuğu☺

Merhaba bayanlar bizde 2. Çocuk istiyoruz kızım var 3uaşına gircek bıahakı ay erkek bebek çok istiyoruz herkes yumurtlama günü yapın diyor ama test filanda almadım bilmiyorum denedim ama hamılemiiym onuda şuan bılmıyorum sizlerin varmı erkek bebek için tavsiyeleri uygulayıpta tutturanlar yada varmı

Ah ben de 2.yi istiyorum ne zamandır.. kızım 7 yaşında kardeş isteği hat safhalarda.. Allah nasip eder inşallah. Size nacizhane tavsiyem arayı fazla açmadan çalışmaya başlamanız..

C CilekRecelim Canım yokmu bişey bat günün gelmedimi
Valla bat 2 mart gözüküyo. Öyle ayırt edici bi belirtim yok. Ama sürekli bi açlığım uyku halim iş yapmasamda oluşan yorgunluk halsizliğim var. Bu adet ol adan önceki belirtilerimde de oluyodu ama farklı olarak bi iki gündür akşamları birden elim ayapm dökülüyo iyice hasta gibi oluyorum. Hafif bi şişkinliğim ara mide bulantım falan oluyo ama psikolojiktir diye düşünüyorum. Bide mantar oluştu yine. Ben en son mantar olduğumda kızıma hamileydim doğumdan sonrada hiç olmamıştım ta ki bir iki gün öncesine kadar. Bazı yerlerde de gebelik belirtileri arasında olabileceği yazmış. İnşallah deyip bekliyoruz bakalım.

Ay ha de inşallah vardır belirtiler hamileliği gösteriyor peki hamile olduğu hissiyati yok mu canim

Ay ha de inşallah vardır belirtiler hamileliği gösteriyor peki hamile olduğu hissiyati yok mu canim
İçimde nedenini bilmediğim bi mutluluk oluşuyo ara sıra hamile hissediyorum demeye kormuyorum. Kendimi kaptırırsam üzülürüm diye. Elim karnıma gidiyo ara sıra. Bilemiyorum ki ya. Bazen bekleyeyim günüm geçsin test falan yapmayayım gittiği yere kadar baktım en son dr a gider kanda baktırırım diyorum. Bazen de mesela az önce. Kalmış 6 gün vars çıkar kanda diyip acile gidip yaptırasım geliyo testi☺☺☺

Bence iki uc gun daha bekleme canım sonra kanda baktir daha net belli olur gerçeği şimdi de belli oluyorsa git baktir

Bence iki uc gun daha bekleme canım sonra kanda baktir daha net belli olur gerçeği şimdi de belli oluyorsa git baktir
Eşim gitmez biliyorum. Kızıma hamile kalmaya çalıştığım zamanlarda böyle çok erken davranıp hep elim boş kaldığım için günüm geçmeden evde test bile yaptırmaz hayatta

Şimdi ben adetimin bitiminden itibaren 1 hafta sonra yumurtladığımı düşünüyorum. Gerek takvimime gerek o gün ve ertesi .Gün ki kasık sancılarıma göre. Bugün de yumurtlamadan sonraki 10. Gün. Test yapsam çıkar mı. Bugünü bitti sayarsak☺☺☺5 gün var adetime

Söylediğin kadarıyla yumurtan erken olmuş çıkabilir ya ne canım test yap .evde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…