- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Sizinki yine büyümüş maşallah. Benimki için küöük diyolar ama istedik bakalım.3 yaş dolucak 2 ay sonra :)
Hayırlısı olsun inşallah diyelim. Ben 23 üm. Takvimim 5 gün gösteriyo ama düzensiz oluyorum bazen 4-5 gün gecikme olabiliyo.Bosver kim ne derse desin ,sen istiyorsam bitmiştir. Yaş kaç ben 36.5 :)) 37 demiyorum ha:))) adete kaç günün var.
Aynen hayırlısı,benimde 3 gün insallin hayırlısı olurHayırlısı olsun inşallah diyelim. Ben 23 üm. Takvimim 5 gün gösteriyo ama düzensiz oluyorum bazen 4-5 gün gecikme olabiliyo.
Haberleşelim o zaman :) bide yeni mi karar verdiniz bebek için yoksa denemeleriniz oldu mu?Aynen hayırlısı,benimde 3 gün insallin hayırlısı olur
Karar vermedik canım ben karar verdim haberi yok:)) spiral i yeni çıkarttım .si?Haberleşelim o zaman :) bide yeni mi karar verdiniz bebek için yoksa denemeleriniz oldu mu?
A aaaa sürpriz olucak yani☺ tepkisi nasıl olacak acaba :))Karar vermedik canım ben karar verdim haberi yok:)) spiral i yeni çıkarttım .si?
Ovülasyon testi hiç kullanmadım. Açıkçası ille hemen olsun demiyorum zamana yaydım hayırlısı dedim ilkinde çektiğim stresi çekmek istemiyorum. Hâlâ düşünüyorum iki çocukla baş edebilirmiyim diye☺bide erkek olsa nası güzel olur. Tabiki önce sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah.ovülasyon testi ile takip et daha hızlı gebe kalabiliirsin
Hayırlısı inşallah allah isteyen herkese nasip etsinOvülasyon testi hiç kullanmadım. Açıkçası ille hemen olsun demiyorum zamana yaydım hayırlısı dedim ilkinde çektiğim stresi çekmek istemiyorum. Hâlâ düşünüyorum iki çocukla baş edebilirmiyim diye☺bide erkek olsa nası güzel olur. Tabiki önce sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah.
Amin. Sizin bebeğinizde hayırlı sağlıklı olsun. İlk mi?Hayırlısı inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
evet ilk bebeğim olucak hayırlısıylaAmin. Sizin bebeğinizde hayırlı sağlıklı olsun. İlk mi?
Sağ salim kucağınıza alın inşallah☺evet ilk bebeğim olucak hayırlısıyla
İlk bebeğiniz kaç yaşındaBende ikincisini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?