• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. bebeğimi de kaybettim...

sbl01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
60
9
48
2. hamileliğimde her şey çok güzel gidiyor hiç bir sıkıntım yoktu. 8. hafta bitmek üzereyken rutin doktor kontrolü için hastaneye gittim. Ama kötü haberi aldım bebeğimin kalbi durmuş ve normalinden 3 günlük fazla büyümüş. İnanamadım başka doktora gittim girmediğim ultrason kalmadı ama sonuç aynıydı. Psikolojim o kadar bozu ki bir daha ki gebelikte aynı sorunları yaşarım diye çok korkuyorum...

2. hamileliğimde her şey çok güzel gidiyor hiç bir sıkıntım yoktu. 8. hafta bitmek üzereyken rutin doktor kontrolü için hastaneye gittim. Ama kötü haberi aldım bebeğimin kalbi durmuş ve normalinden 3 günlük fazla büyümüş. İnanamadım başka doktora gittim girmediğim ultrason kalmadı ama sonuç aynıydı. Psikolojim o kadar bozu ki bir daha ki gebelikte aynı sorunları yaşarım diye çok korkuyorum...

umutsuzluga kapılma rabbim bir kapıyı kapar hayırlısıyla diğerini acar sakın kendini üzme bi dahaki hamileliğini duydugun andan itibaren kendine dikkat et inş iyi sonuçlar alırsın:54:

Canım hiç bir belirtin olmadı mı peki lekelenme, hamilelik belirtilerinin azalması gibi? :( Çok çok geçmiş olsun :(

Allah sabır versin tatlım o acıyı bi kere yaşadım rabbim bi daha da yaşatmaz inş......

Back