2 Başarısız tüp bebek

mira tt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
19
7
1
27
İki negatif tüp bebek denemesinden bana ne tavsiye edersiniz? Doktorumu veya merkezi mi değiştirmeliyim? doktorum bana dedi ki bu sefer intralipid serumu takacağız

Ben 27 yaşındayım 3 .denememde hamile kaldım şuan 16 haftalığım neden pes ediyorsun etme çok suçladım kendimi hep dua ettim bir şekilde oldu . Bazen denedikçe şansta artıyor bilemezsin moralini bozma Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım da burdaki uğraşan herkesi katıyorum . Tez zamanda bebeğine kavuş Amin

İnşallah sağlıklı ve sıhhatli bebeğini kucağınıza almaya nasıp etsin
Pes etmedim tekrar deneyeceğim inşallah ama çok üzüldüm 2 kere başarısız kendimi her zaman soruyorum ama neden olmuyor .. doktorum rahim iyi embriyolar iyi kalitede ama olmuyor ,hatta doğal yola hamile kaldım 5 haftalikken düşük oldu

Eğer kendinize genetik test yaptırmadıysanız bence 3. Yü denemeden genetik test yaptırın bu tarz durumlarda pıhtılaşma olup olmadığına bakılıyor oda gebe kalmayı ve daha sonrasını etkiliyor dilerim en kısa zamanda miniğiniz gelip sizi bulur

Benim de iki negatif transferim oldu bizden doktır genetik test istedi şeker troid tansiyon vs herşeye bakılarak üçüncü transfer için işlem yapılıyor Rabbim hepimizin kalbinde olanı hayırlı kılıp yoluna çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…