2. ayrılışı

sizi anlıyorum elbet. yaşç büyükünüz bende olsam derdim evet. ama yaşım küçük ve ben aşk konuunda bişey yazdığım her konuda böyle diyolar anlıyorum destek olmak için iyiliğim için yazıyosunuz ama benim öğrenmek istediğim unutmak için ne yapmalıyım ve ya nasıl geçer bu acı sevgi nasıl biter

Ununu elemis elegini asmis insanlar olarak ne dersek diyelim bu tip genclik " yaw he he" deyip yine deneme yanilma yoluyle ogrenecek her seyi. :KK50:

15 yasinda ben napiyordum yaw :KK51:

Burda oturupta sana tavsiye verecek degilim boyle yap soyle yap sevgilinle aran duzelsin diye.
Cunku sen daha 15 yasindasin.
Kusur musur demeden daliyorum ben.
SEnin kafam guzelmi kizim? Sen kimden ornek aldin kime uydunda sevgili hevesine kapildin?
Sevgili diyince senin aklina ne gelyor bilmyorum ama seni boyle gordukce aklima senin bakis acin hakkinda iyi seyler gelmiyor.
Ya sen ssevgili kelimesini cok yanlis kavramissin yada bildigin 'sevgili' olayini yasiyorsun.
Her asikarda. sozum yok sana.
Git dersini calis.

sizi anlıyorum çok görüyorum böyle gençler daha 15 yaşında yolda el ele diz dize karı kocaymışçasına samimi bir şekilde yürüyolar haliyle hevesleniyosunuz ergenliğe yeni adım atmışsınız.. şu jenerasyonda yaşamış olduğun şeyler normal ama karakterin tam oturduktan sonra yani birkaç sene sonra bu yaptıklarına güleceksin muhtemelen. 15 yaşında çocukluktan yeni çıkmış bi erkek için zaman kaybetmişim diye. ki erkekler daha geç olgunlaşır çocukluktan çıkmış mı orasını da bilemem...

bu arada senin o aşk diye isimlendirdiğin şeyin %70i hevesten ibaret, %30u da hoşlantı olabilir ama kesinlikle aşk değil. aşk senin sandığın kadar basit, hafife alınabilecek bi duygu değil. malesef insan her hoşlantısını aşk zannediyor^^
bu arada boş insanlar sürekli aklını böyle şeylerle doldurur. demek istediğim kendine bi uğraş edin. zamanını değerlendir aklına bile gelmemeye başlayacak. boş kalma yeter ki :)

Duygularınla oynayacak tilkilikte degildir henüz, rahat ol Aysegül. Hatta ne yaptıgını bile bildigini sanmıyorum.

15 yaşındayız. aynı lisedeyiz. sevgilimle 2. ayrılışımız. ikisindede o ayrıldı ama önceki ben biraz kıskanç olduğum içindi. son ayrılışımızı 10 gün önce yaşadık. 5 gün önce neden ayrıldığını sordum anı yaşamayı bilmiyosun dedi bende mesela dedim biyerlere gidemiyoruz dışarı çıkamıyoruz dedi. biraz konuştuktan sonra beni seviyor musun sevmiyor musun bunu bilmem gerekli dedim sevmiyorum dedi. bir kaç gün öncede internet üzerinden ona sormuşlar ayşegülü unutabildin mi diye oda evet demiş o benim üzülmemem için gelip bana sıkıntılarını anlatmadığını söyledi ama böylece içinde büyütüp sonunda böyle oldu. :KK43: artık hiçbir umut yok sanırım vazgeçmekten başka çarem yok biliyorum. Ama onu çok seviyorum. bir yandan da yaşadığımız bütün her şeyi unutmak zorunda bıraktığı için ondan nefret ediyorum. ve 3 hafta önce dönmüştü üç hafta sonra tekrar ayrıldı duygularımla oynadığını düşünüyorum.
herkese teşekkürler.

Ahh canım yaa ..
Şuan sana dünyada sadece o varmış gibi geliyor ama öyle değil tabiki ..
Bak daha 15 yaşındasın, ve sizin yaşlarınızda erkekler için bir çok şey çok basit sevmek ve unutmak gibi
hevesler çok fazla ...
Sen sen ol asla kendinden ödün verme böyle bir erkek için .
Kaçan kovalanır unutma ..

X