2 ayrı evi kullanmak ?

Biraz fazla uçmuyor musunuz.. Orası sizin değil kayınvalidenizin kayınpederinizin evi. Eğer alt katla üst katı birleştirirseniz eltinize haksızlık olmaz mı bu sefer. Neden küçükte olsa kendi evinize çıkmıyorsunuz? baya jakuzili giyinme odalı lüks bir ev istiyorsunuz siz ama bence bu sadece sizin hayaliniz. Eşinizin ailesinin bu hayalinize destek çıkacağını sanmam. Bir kat daha çıkılma ihtimali varda orayı normal döşeyin niye illa dubleks niye illa jakuzi yani eğer ben sizin eltiniz olsaydın buna bozulurdum benim tek bir dairem olacak senin iki kat döşenmiş jakuzili evin olmaz soruno lur daha yeni barışmışsınız çok lüks yaşamak istiyorsunuz ne gerek var gözünüz biraz yükseklerde gibi. O yüzden onlarla oturmayı kabul etmişsiniz.

jakuzi (her banyoya girecek boyutları var siz heralde fil gibi olanlardan istiyorsunuz
giyinme odası nedir yahuuuu
bu arada çocuğunuza da oda düşünüyor musunuz?
siz bu planları yaparken kayınvalide ve kayınpederiniz kendi evlerinin hangi köşesine sıkıştırılacaklar ,belki yorumlara yazmışsınızdır ama ilk mesajınıza göre yazıyorum.

Aman ne teferruat.. küçücük bir evim olsun ama benim eşimin ve çocuğumun olsun.. senin söylediğin çok karmaşık bence hiç gerek yok

- bu ev kayinvalidem ve kayinpederemin eşime hediyesi, tapu eşimin üzerinde
- bu düşüncemden herkesin haberi var.
-eltim bozulmadi sizin kadar kaprisli değil demek ki.
- gözün yükseklerde ne demek?? Triplex villa demedim.

Aşağısı şimdi kaç oda

Zira yukarıyı yapar yine aşağıdaki odamda yatarım diyorsunuz

Kv kp odası çocuk odası yatak odası salon var

Eee sen de yukarıdaki üç odayı yatak o çocuk o kütüphane salon yap oldu bitti

yukarıdaki eve o kadar masraf yapacağınıza başbaşa kalmak istediğiniz lüks bir otele gitseniz istediklerinizin tamamını bir arada bulabilirsiniz sanırım

Ben olsam 3. Katı çıkardım.

Yatak odasının içinden giyinme odasını ve jakuzili ebeveyn banyosuna yer yapılır.40-50 metrekare yeterli.

Salonu amerikan mutfak tarzında yapıp bar bölümü gibi bir şey yapardım.(aşağıda yersiniz ama en azından evde de yemek yemek alanınız olur hem yer tasarrufu)

Geriye bir çocuk odası ve küçük bir banyo yaptırırdım.

Üste çatı kadını da kütüphane şeklinde düzenlerdim,hatta çocuk odasını da oraya taşıyabilirsiniz çatıya açık bir pencere yaparsınız tavanına çocuk için de değişik bir oda olur.

Alanınız var

Anlaşabilirsiniz ama eşiniz sıkılacak bu durumdan böyle giderse.
Ve normalde alt katta yatıp arada üst kata çıkmanız Tamam sevişecekler anlamı kadar zaten direkt.
Bence yanlış birşey oluşturmuşsunuz kafanızda tasarımla alakalı.

Ne ilginçsiniz yahu size ne insanların hayatından ilişkilerinden elti haksizligindan falan....ben olsam şu söyleyenlerden sonra kesin yaptırırım hatta yer varsa kendime çalışma odası kızıma oyun odası kocaman bi de keyif balkonu yaptırırım....keşke öyle bi imkanım olsa çok hoş bir şekilde değerlendiririm sanırım

Bence de çok abes.
4. kat işini araştırın.
Ya da o eve o kadar masraf yapana kadar gidin başka bir ev alın.

kuzenimin evindeyatak odasından ebeveyn banyosuna geçerken arada bir kare alan bırakmışlardı. ORası giyinme odasıydı. Gayet kullanışlıydı. Bir de giyinme odasının kapısı yoktu onun yerine ayna sürgü vardı. Onu kapatınca ne giyinme odası ne de banyo gözüküyordu. Sanki hiç yoklarmış gibi. Aylarca kalmıştım da sonradan fark etmiştim a burda banyo varmış diye

ayy sen benliksin yaa:)
ben alt kattayim kv ikinci katta. üçüncü kat ev planlarimiz var eşim dubleks istiyor. dublekse kütüphane olsun istiyorum bi odayi da kiler olsun dedim. kocaman terasimiz olsun dedim camasir makineyi terasa koymayi düşünüyorum mesela işte benimki hayal. ama öle planimiz var inş borçlar bitince yaptıracagiz.
misafirlerinizi terasa agirlayabilirsin yaz aylarda mesela. çok güzel olur. hemde manzaraya bakarsiniz.

Bana mantıklı gelmedi. Yaşam alanında daha çok kalacaksınız haliyle. Dubleks gibi istediğin zaman in-çık durumu da olmaz. Canınız eşinizle romantik bir yemek istedi. Aşağıda pişirip yukarıya mı taşıyacaksınız? Yok yukarıda da mutfak, salon her şey olacaksa aşağıda yaşamanın mantığı nedir? Ayrıca oturacak alan olarak terası düşündünüz sanırım, kışın nasıl olacak? Kıyafetleriniz yukarıdaki giyinme odasında mı olacak aşağıdaki evde mi?
Bilemedim bana çok bölük pörçük bir yaşam olacak ve zamanla birinden birini tercih etmek durumunda kalacaksınız gibi geldi. Baştan tek eve çıkmak daha mantıklı.

Nasıl yani yukarı çıkmamız sevisecekler anlamı taşısa ne olur. Millet çocuğumuzu leyleklerin getirmedigini biliyor.

Ben de büyük bi teras istiyorum. Çamaşır makinesi kışın nasıl olacak terasta?

Bu fikir hoşuma gitti

2 ev kullanımı bana hiç mantıklı gelmedi açıkçası.
yani düşünsene, mutfak yapmayacaksın. yatak odasından bi su içmeye gitmeyecek misin?
uykun kaçınca bi kahveni alıp, balkonda oturmak istemez misin?

hani otel gibi minibar yapsan, kattle falan koysan odana diyelim. orda evinmiş gibi rahatlığı görebilecek misin?

dublex gibi olur sanıyorsanız pek sanmıyorum.
çünkü bir şey unuttun, git ayakkabını giy. 2 kat in. al gel. bana uymadı.

bunun yanında kv. kp ile oturmak istemenizdeki ısrarınız neden? yanlış anlamayın çok şaşırdım.
genelde kadınlar ayrı ev ister, erkekler beraber oturmak. ilk defa böyle ters olanı gördüm, şaşkınlığım ondan.

yani düşünüyorum da bir iş arkadaşın gelse, otursanız kocana kızdığını dert yansan olmaz, rahatlıkla konuşsan olmaz.
diğerleri yokmuş gibi davransan hiç olmaz.
ya da annen kardeşin kuzenin gelse. rahat zaman geçirebiliyor musunuz?
nasıl oluyor?

Nasıl yani yukarı çıkmamız sevisecekler anlamı taşısa ne olur. Millet çocuğumuzu leyleklerin getirmedigini biliyor.

Normal şartlarda sevişin sevişmeyin demiyoruz çocuk nasıl olduda biliyorlar.

Ama şu bir gerçek sizin ortaya attığınız fikir normalde aşağıda kalırız sevişirken yukarı çıkarız.Planlı programlı mı sevişeceksiniz hep.
Belki hiç aklında yokken birden isteğiniz artacak gece yukarı çıkalım diye koşturacakmısınız.

Yatak odasını iki tane yapmanın mantığı yok sevişmek çok normal tabi ama kayınvalide Kayınpeder hangi gece sevişeceğinizi bilmek zorunda değil..

Ben de büyük bi teras istiyorum. Çamaşır makinesi kışın nasıl olacak terasta?
camaşir makinesi terasta degil banyoda bi yerde olucak.. altta yer yok merdiven yeri olucak makinenin olduğu yerde..öle olubca terasa düşündüm.. yaz kıs demeden asariz kurur terasa diye düşündüm:)

Bence kayınvalidenin evine bu kadar çok yayılma.Ne kadar melek gibi bir insan olursa olsun.Herkesin evi kendine. Çok muhabbet tez ayrılık getirir ayrıca. 130 metre kare senin hayallerini karsilamiyorsa 200 metre karelik başka yer bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…