Ama kayinvalidemle birlikte oturmaktan memnunum ben. Yukarı oturma odası mutfak falan yapsam bile kullanmam. Hep asagida olurum. Boşuna kutuphanemden vazgeçmiş olurum.Bence 130 A razı olup orayı istediğiniz gibi yapıp, kv kp ile bağlantıyı tamamen kesmekte fayda var. Zaten evi ayırsanız bile aynı apt de olacağınız için gereğinden fazla içli dışlı olacaksınız. Riske atmayın ikinci şansınızı, özeliniz olsun eviniz
130 metre küçük değil ama kütüphane teras ve giyinme odası isteyince yetmez.130 metrekare ev bence küçük değil bilemedim
Sizin tercihiniz tabi ama ben yerinizde olsam 3 katı çıkar keyfime göre kendimi evimi döşerdim
Saygı karşılıklı oluyor. Fesat kötü niyetli bi kadın olsa ben de böyle olmazdim. 4 yıldır geliniyim daha 'öteye git' demisligi bile yoktur.Kaynanayla oturmayı seve seve kabul eden sayılı gelinlerden :) tebrik ederim.
İkisi aynı şey değil. Halasi 3 ay boyunca sürekli bakmisti kızıma. Babanne dede ise sabah 8 akşam 5 arası bakacak. Zaten birçok çocuğun yaşadığı bir durum bu. Ayrı eve çıkmak derken başka bir yerden ev almayi diyorsanız babaanne ve dededen uzaklasmayi düşünmüyorum.Hayaller Paris gibi geldi.
Konunuzu hatırlıyorum da çocuğunuz babaannesine ve halasına anne demeye başlamıştı bu ayrılık sürecinde, jakuzi, giyinme odası yerine önce bunu düşünmelisiniz bence. (Yani yine dede babaanne bakacak dediniz ya o yüzden bunu yazdım diğer konunuzu bu konuya bulaştırmak gibi bi niyetim yok, konuda belirttiniz diye bunu da yorumlamak istedim)
Ayrı eve çıkmak daha mantıklı geldi o kadar masraf yapılacağına.
O zaman senin fikrin zaten belli Can'ım, zevk senin zevkin, ben bir odada kalsam dahi kv kp den ayrı olmak isterdim ki kendileriyle çok şükür hiçbir problemim yok, ama yanlarında sigara içemiyor oluşum, ayaklarımı uzatamamam, geceliğimle gezememem bile yeterli ayrı olmak için. Kv kp ile bugün iyisin ama yarının garantisi yok (Allah huzurunuzu daim etsin)Ama kayinvalidemle birlikte oturmaktan memnunum ben. Yukarı oturma odası mutfak falan yapsam bile kullanmam. Hep asagida olurum. Boşuna kutuphanemden vazgeçmiş olurum.
Ailevi değildi. Aksine ayrilmayalim diye çok uğraşmislardi. Kendime ait mutfak olsa ne olur. Kayinvalidem yemek yapacak ben isteyken. Yatak odası ve banyo yukarda olacak.Boşanma sebebiniz ailevi değildi o zaman? Sadece kendine ait evin yani mutfak, banyolu falan istemiyorsan yap tabi. Herkesin zevki ayrı. Ben şahsen istemezdim.
Haa yok öyle sorunlar da çok şükür. Gayet rahatlar. Ben hatta kayinvalidemin dizlerine yatar uzanırim. Gecelik konusunda miniyle dolasamiyorum evet ama üzerine sabahligimi giyip dolasabil8yorum.O zaman senin fikrin zaten belli Can'ım, zevk senin zevkin, ben bir odada kalsam dahi kv kp den ayrı olmak isterdim ki kendileriyle çok şükür hiçbir problemim yok, ama yanlarında sigara içemiyor oluşum, ayaklarımı uzatamamam, geceliğimle gezememem bile yeterli ayrı olmak için. Kv kp ile bugün iyisin ama yarının garantisi yok (Allah huzurunuzu daim etsin)
Bu arada ikinci şans derken senin için söylemedim evliliğinizin ikinci şansı anlamında söyledim o da yanlış anlaşılmasın.
Kızınızla ilgilenemediniz o yüzden söyledim. Sonuçta eşinizle yeniden evlendiniz yine aile oldunuz öyle iç içe nereye kadar yani, tamam memnun olabilirsiniz büyüklerden ama bence dubleks yaptırmayın ilerde illaki sıkıntı çekersiniz.İkisi aynı şey değil. Halasi 3 ay boyunca sürekli bakmisti kızıma. Babanne dede ise sabah 8 akşam 5 arası bakacak. Zaten birçok çocuğun yaşadığı bir durum bu. Ayrı eve çıkmak derken başka bir yerden ev almayi diyorsanız babaanne ve dededen uzaklasmayi düşünmüyorum.
Ailevi değildi. Aksine ayrilmayalim diye çok uğraşmislardi. Kendime ait mutfak olsa ne olur. Kayinvalidem yemek yapacak ben isteyken. Yatak odası ve banyo yukarda olacak.
Onu hallettik şükür. Kızımı karşıma alıp herseyi konuştum. Neden ayrı kaldığımız vs anlayacağı dilden. Anladı zaten.Kızınızla ilgilenemediniz o yüzden söyledim. Sonuçta eşinizle yeniden evlendiniz yine aile oldunuz öyle iç içe nereye kadar yani, tamam memnun olabilirsiniz büyüklerden ama bence dubleks yaptırmayın ilerde illaki sıkıntı çekersiniz.
Ben eşofmanı çıkarmıyorum yanlarında, banyo olayı sorun, her defasında önden bir ayyy gece de Nasıl sıcaktı ter kokmuşuz bir duşa girelim senaryoları falan..Haa yok öyle sorunlar da çok şükür. Gayet rahatlar. Ben hatta kayinvalidemin dizlerine yatar uzanırim. Gecelik konusunda miniyle dolasamiyorum evet ama üzerine sabahligimi giyip dolasabil8yorum.
Sizinki gibiyse birlikte yaşanmaz haklısınız..Ben eşofmanı çıkarmıyorum yanlarında, banyo olayı sorun, her defasında önden bir ayyy gece de Nasıl sıcaktı ter kokmuşuz bir duşa girelim senaryoları falan..
Balkon kovalamaca sigara için.. Yemekten sonra yatar uzanırım köşe takımımda onlar olunca mecbur kalk sofrayı topla çay koy, getir götür..
Bir tartışma yaşamadık ama derin bir sohbetimiz de yok , "nasılsın iyi " den ibaret bir sohbet..
Yok yok ben kesinlikle istemezdim birlikte olmak, 130 ü da bir iç mimarla görüşseniz kütüphane olayını ayarlar benceolmayacak kadar küçük değil