• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylıkken kalp i atıyomuş

Benimde bugun ikinci muaynem vardi 8+6 hamileyim bebegimi ultrasonda gördüm miniciktiiiii doktorum alette bebegimin kalbini belirginlestirdi ve o minicik kalp pir pir yerinde atiyorduu sonra sesini acti ve bebegimin kalk atisini dinleyebildim cok duygulandim allah isteyen herkeze nasip eder insallah süper bir duygu <3

meraba kızlar bende doktorumun dediğine göre 4 haftalık hamileyim beta-hcg ilk gecen çarşamba baktırdım 20.9 cıktı iki gün sonra 58.9 a cıktı.son testimin üzerinden 5 gün geçti..acaba bebğimizin kesesini nezaman görürüz ve kalp atışlarını ne zaman duyabiliriz.aayyy cok heycanlıyım ve cok mutluyum umarım sağsalim kucağımıza almayı nasip eder RABBİM. :nazar:

meraba kızlar bende doktorumun dediğine göre 4 haftalık hamileyim beta-hcg ilk gecen çarşamba baktırdım 20.9 cıktı iki gün sonra 58.9 a cıktı.son testimin üzerinden 5 gün geçti..acaba bebğimizin kesesini nezaman görürüz ve kalp atışlarını ne zaman duyabiliriz.aayyy cok heycanlıyım ve cok mutluyum umarım sağsalim kucağımıza almayı nasip eder RABBİM. :nazar:

Canım 4000-5000 lerde kese gözüküyor ben geç gitmiştim 8900 da kesesini gördüm on gün sonrada kalp atışlarını duyum inşallah Rabbim sana da duymayı nasip eyler..

Ne kadar güzel ben o duyguyu yaşayamadan aldılar bebeğimi :( Kalp atışları yoktu çünkü ;'(

Back