- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.013
Merhaba herkese . Yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın . 4 temmuzda aldığımız Samsung a32 telefonum 1 ay içinde 2 kere kastı ve 3lü kapatma ile açıp kapatmak zorunda kaldım . Sonra 2 hafta geçti ve cenazemiz oldu . Cenazede telefonun kameraları gitti ve biz 2 ay sonra (yani telefonu aldıktan 2 ay sonra ) servise gittik . Aynı zamanda şebeke sorunu da vardı telefonun bunu es geçmeyeyim . Eşim arazi personeli sürekli telefonun çekmediği yerlerde . Bu yüzden yedek telefon rica ettik verdiler . 1 hafta sonra telefonu aldık 5 parça (3 tane kamera, ana kart ve ekran kartı) değişti dediler . Bununla birlikte telefondan resmen soğudum . Neyse sağlık olsun deyip kullandım . Ama telefonumun ne interneti nede şebekesi asla çalışmıyordu . yine servise götürdük yeniden tadilat yapıldı mesaj geldi bir gün sonra almaya gittim . Serviste çalışan kız ağzını yaya yaya şöyle dedi '' Ayy ama şuan sisteemmmm yook .'' Ben şok nasıl yani dedim ne zaman gelir sisteminiz ? Eğer bi 10 dk falan olursa bekleyebilirim'' dedim . Bana dedi ki ''Bilmiyorum ki belki yarım saate belki de 1 saate gelebilir bilmiyorum'' dedi . Bende sinirlendim'' Sizin burada hep sorunlar mı var hiç çözüm yok mu ? '' dedim . Ama baya sinirlendim . neredeyse 3 haftadır gidip gidip geliyoruz . Evim çok uzak değil ve işlerim vardı sürekli kendimi servise göre ayarlamaktan çok sıkıldım artık . Öyle bir şey ki telefon yani her şeye lazım ve eşimle bu yüzden sorun bile yaşadım . Adam bana ulaşamayınca tartıştı benimle . Hallettik ama mağdur olduğumu düşünüyorum . Telefonuma sigorta yaptırmıştık . Ama aldığımız yerde hiç yapıcı konuşmadı . Sadece servise göndeririz dedi durdular. Sorum şu ben samsungu mu şikayet etmeliyim , yoksa yetkili servisi mi ? Tüketici haklarına mı gitmem gerekiyor ? Bu konuda bilgisi olanlar var mı acaba ?