canım sakın üzülme kendine stres yapma,hepimizin hormonları farklı çalışıyor,kimisi emzirirken kimisi bebeğini emziremiyor.benim üçüncü çocuğum şuan beşinci ayının içinde.ilk kızımı iki sene emzirdim,ikinci çocuğumu yani oğlumu üç ay emzirebildim.38 yaşında üçüncüyü doğurdum ama sütüm damla damla geldi doktor aptamil1 önerdi hem anne sütü hem aptamil1 verdim.kızım Allahıma şükür çok sağlıklı.ek gıdala geçtim ama senin bebeğin daha çok küçük biliyorum üzülüyorsun ama lütfen ek gıdaya geçme.bir damlada sütün gelse onu biberona damlat,hiçmi gelmiyor,üzülme.devam sütünün markasını bilmiyorum ama değiştirebilirsin birde önemli bir ayrıntı 3 saatte bir ver devam sütünü.saatini geçirme.bebekler sık sık beslenme ve uyku ihtiyacı duyarlar.önemli birşey daha söylemek istiyorum.devam sütünü oda sıcaklığında verme,ılık ver.anne sütü ılıktır.vücud ısısındadır.yanlış hatırlamıyorsam benim kızım iki aylıkken 3 ölçek mama 90 ml ılık suya yapıyordum ve onu bitiriyordu.çok sık acıkıyorlar.düşün birde aralarda bir damlada sütüm gelse emziriyordum.şuanda kızım beşinci ayında ve 8.630 kilo.herşeyi normal.diş çıkarmaya başladık.mutlu ve sağlıklı günler dilerim...[/
tesekkur ederımm evet suan hıc sutum gelmıyor ve bu benı cok uzuyor aptamılı hıc denemedım simalac dıye bır mama verıyorum doktorumuz bunu onerdı aptamili sanırsam hastanede vermıslerdı ama benım bebegım yemedı mıdesın almadı suan 5 kilo ama göre cok yazıf gelıyor ek gıdaya bı ara baslamayı dusunmustum herkes daha cok kucuk dedı bende bıraktım şimdi gecen eczanede bebelac kahvaltı vardı öglen yemegı ara ögun falan vardı ama bunlar mama seklınde aceba onlardan kullansammı bılmıyorum sımdı o kafama takıldı ne yapsam bılmıyorumm ......