K kades Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2012 21 1 19 Haziran 2012 Konu Sahibi kades #1 canım banamı dedın
N nakna Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 144 1 19 Haziran 2012 Konu Sahibi kades #2 merhabalar 2 aylık kızımız var arkadasımın kızı eger varsa alabılırız ozelden atamıyorum msj sayım dolmadı denizkarka@hotmail.com ekleyebılırsınız sansı acık olsun bakalım
merhabalar 2 aylık kızımız var arkadasımın kızı eger varsa alabılırız ozelden atamıyorum msj sayım dolmadı denizkarka@hotmail.com ekleyebılırsınız sansı acık olsun bakalım
N nakna Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 144 1 20 Haziran 2012 Konu Sahibi kades #3 kades .!.: canım banamı dedın Genişletmek için tıkla... yok canım yanlıs anlasıldı ben sadece arkadasımın kızı ıcın kıyafet sordustum heralde yanlıs anlasıldı yada yanlıs yeremı yazdım acaba kusuruma bakmayın
kades .!.: canım banamı dedın Genişletmek için tıkla... yok canım yanlıs anlasıldı ben sadece arkadasımın kızı ıcın kıyafet sordustum heralde yanlıs anlasıldı yada yanlıs yeremı yazdım acaba kusuruma bakmayın
N nakna Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 144 1 20 Haziran 2012 Konu Sahibi kades #4 kades .!.: canım banamı dedın Genişletmek için tıkla... yok canım yanlıs anlasıldı ben sadece arkadasımın kızı ıcın kıyafet sordustum heralde yanlıs anlasıldı yada yanlıs yeremı yazdım acaba kusuruma bakmayın
kades .!.: canım banamı dedın Genişletmek için tıkla... yok canım yanlıs anlasıldı ben sadece arkadasımın kızı ıcın kıyafet sordustum heralde yanlıs anlasıldı yada yanlıs yeremı yazdım acaba kusuruma bakmayın