Bebek Beslenmesi 2 aylık ikizlerime elma suyumu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meybie

ikiz anne adayı
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
442
1
96
Bursa
arkadaşlar şuan bebeklerim iki aylıklar.sağlık ocağına verem aşısı yaptırmaya gittiğimizd bebeklerime artık elma suyu vermemi söylediler.3-4 gün sonrada yoğurt yedirmeye başla dediler.sizce çok erken değilmi?sizler ne zamanbaşladınız ve ne şekilde verdiniz.

canım bence bu soruyu birde ikiz gebelik ve çoğul gebelikler başlığı altında yeni ikiz anneleri diye bir topik var ordaki arkadaşlara sor bence çünkü sürekli orayı takip ediyorum onlar bu konuda daha tecrübeliler sonuçta ve bu tarz paylaşımları var.. kolay gelsin Allah bağışlasın bebeklerinide

2 aylık sanki erken gibi.Benim tecrübem yok tabiki ama duyduklarım hiç olmassa 4 -6 ay anne sütüne ilave bir şey gerekmez yönünde 3,5 aylık bebeğine yeğenimde vermiyor henüz ek birşey.

ik iaylik cok erken canim ne yapmis kafayi mi yemis diyen kisi??
ancak az az 4 aylikken baslaniyor ek gidaya oda az az tadimlik yani.

2 aylık bebekler için ek gıdaya başla diyen avanağı hemen şikayet edin.
her yerde bas bas bağırıyorlar, ilk 6 ay yalnızca anne sütü diye.hadi senin bebişler ikiz yetmediği takdirde ek olarak özel mama verebilirsin.ama elma suyu yoğurt için çok çok erken.kim söyledi acaba doktor mu hemşire mi?bir de sağlığımızı emanet ediyoruz bunlara yaa...
ilgili yerlere şikayet edin bence.
çok kızdım yaa.

2 aylıkken elma suyu?? yoğurt??
daha çok erken. doktorlar 6 ayına kadar sadece anne sütü verin su bile vermeyin diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…