2 aylık iken başlayan meme reddi

saskinbekleyis

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
8
1
28
Merhabalar 7 aylık bir bebeğim var 60 günlük iken meme reddine başladı sadece geceleri emiyordu 3 aylık iken komple emmeyi bıraktı hiç ama hiç emmiyor şöyle ki memeyi görünce ağlamaya başlıyordu emzirme pozisyonu asla alamıyor hırçınlaşıyor bu ara meme ile oynamaya başladı acaba geri döner mi yapabilecek birşeyim var mı başına gelen var mı acaba ve hala sütüm geliyor 😟😟😟😟

İlk 60 günlük süreç de biberon kullandınız mı?
4 aydır emmedigi bu sürede düzenli sağım yaptınız mı?
Tekrar döner mi çok zor ama imkansız değil tabi. Sürekli teklif edin Sütünüz geliyorsa sağım yapın verin .düzenli gece gündüz 2-3 saatte bir sağım yaparsanız artar süt miktarı.

Merhabalar 7 aylık bir bebeğim var 60 günlük iken meme reddine başladı sadece geceleri emiyordu 3 aylık iken komple emmeyi bıraktı hiç ama hiç emmiyor şöyle ki memeyi görünce ağlamaya başlıyordu emzirme pozisyonu asla alamıyor hırçınlaşıyor bu ara meme ile oynamaya başladı acaba geri döner mi yapabilecek birşeyim var mı başına gelen var mı acaba ve hala sütüm geliyor 😟😟😟😟
Meme reddini 4. Ayda yasadik yaklasik 2-3 ay kadar surdu. Bu sure zarfinda bi amuda kalkip emzirmedigim kaldi. Uyku sersemiyken tutturuyordum memeyi o sekilde ara ara emiyordu. Sagip biberonla veriyordum. Hic mama vermedim emzirmeye calistim hep. Dediginiz gb hem memeyi istiyor hem de yaklasinca deli gb agliyordu hircinlasiyordu. 3 ayimiz boyle gecti ve sonra sukurler olsunki sona erdi. Sanirim 7.ay civari tekrar memeye dondu ve 2 yasina kadar cok guzel emdi. Hatta ek gidadan cok emiyordu. Bebginiz memeye donebilir firsati degerlendirin..

X