• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık hmile olup kanaması olan varmı arkadaşlar ?

Gurmes

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
1.186
1.158
333
slmlar, 2 aylık hamleyim ve kanamam var acaba böyle hamilelik geçiren varmı dr dinlen dedi evde yatıyorum devamlı..neden bu kanama oluyor :(

slmlar, 2 aylık hamleyim ve kanamam var acaba böyle hamilelik geçiren varmı dr dinlen dedi evde yatıyorum devamlı..neden bu kanama oluyor :(

canım tam 2 aylıkken mi başladı kanama ben şuan 5 haftalık hamileyim ama kahve leke geldi doktora gittim dedi parça şeklinde ve adet şeklinde kan gelmediği süre sorun yok dedi progestan verdi benim kuzenim 3,5 ay kanaması oldu şuan 4,5 aylık hamile yeni geçti o yüzden rahat ol inş sorun olmaz

evet canım yeni başladı ama daha önceden kahverengi akıntı oluyodu progestan vermişti hala devam ediyorum bide proluton diye bi iğne vuruluyorum haftada bir ama çok tedirginim inşallah atlatırım :( bazi bayanlar sorunsuz atlatıyormuş inş. bendede sorun olmaz :(

Allahtan ümit kesilmez sen rahat ol bak bende 5 haftalık gebeyim kahverengi lekeyi çok büyük sorun yaptım kendime hiç keyfim yok kaç gündür ama dua edicez başka yapacak bişeyimiz yok canım.. keseyi ben daha görmedim erken daha küçük dedi doktor o yüzden biraz korkuyorum ne zman gebe kaldığın belli olmadığı için adet sonrası hemen mi yoksa ortasında mı dedi dr o yüzden keseyi göremiyoruz erken dedi işte 5 aralıkta gidicem inş bi sorun çıkmaz bende bebişimin kesesini görüp mutlu olurum ..sen kaç haftalıkken görmüştün keseyi??

geçmiş olsnn inşşş kısa zamnda düzelir

eğer kanamn kahverengi ise korkma ama kırmızı ise ve adet sancısı gibi karnnda ağrı oluyosa ihmal etmee
benm bildiğinn parlak kırmızıydı düşük yaptım inşşş sende böle bişey olmaz dikkatet yat dinlen bol bol dua et

geçmiş olsnn inşşş kısa zamnda düzelir

eğer kanamn kahverengi ise korkma ama kırmızı ise ve adet sancısı gibi karnnda ağrı oluyosa ihmal etmee
benm bildiğinn parlak kırmızıydı düşük yaptım inşşş sende böle bişey olmaz dikkatet yat dinlen bol bol dua et

inşaallah canım hayır kırmızı değil ara ara geliyor böyle kahve leke dktorda kendini yorma yat dinlen dedi bende akşam eve gidince direk yatıyorum dün 7 de evdeydim yattım koltukta uyumuşum 9,5 kadar kalktım biraz 10 da tekrar gittim yerime yattım gece 1 de uyandım wc gidip tekrar yattım ama çok ii geldi dinlenmişim bugün CUMA DUA EDİN NE OLUR RABBİM BANA BAĞIŞLASIN BEBEĞİMİ

inşallah cnm bende aynı şekilde çok moralim bozuk ve her an tetikte korkuyorum, kahverengi geldiğindede ço k korkmuştum bide şimdi kan gelince iyice sıkıntı yaptım :( ben adetim 1 hafta geçiktiğinde gittim dr.a kese göründü vajinal ultrason la . ilk haftalar çok küçük olduğu için vajinal ultr. la bakıyolar, ama bu herkeste değişebilir o yüzden sabırla bekle bence. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin..

inşallah cnm bende aynı şekilde çok moralim bozuk ve her an tetikte korkuyorum, kahverengi geldiğindede ço k korkmuştum bide şimdi kan gelince iyice sıkıntı yaptım :( ben adetim 1 hafta geçiktiğinde gittim dr.a kese göründü vajinal ultrason la . ilk haftalar çok küçük olduğu için vajinal ultr. la bakıyolar, ama bu herkeste değişebilir o yüzden sabırla bekle bence. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin..

inşaallah rabbim yardımcımız olsun DUALARINIZDAN EKSİK ETMEYİN BENİ

inşaallah canım hayır kırmızı değil ara ara geliyor böyle kahve leke dktorda kendini yorma yat dinlen dedi bende akşam eve gidince direk yatıyorum dün 7 de evdeydim yattım koltukta uyumuşum 9,5 kadar kalktım biraz 10 da tekrar gittim yerime yattım gece 1 de uyandım wc gidip tekrar yattım ama çok ii geldi dinlenmişim bugün CUMA DUA EDİN NE OLUR RABBİM BANA BAĞIŞLASIN BEBEĞİMİ
inşş bişey olmaz cannmm rabbbm kuzunu sana bağışlasın

inşş sende canmmm şu ilk 3 ayı atlatttınz mı bişey olmaz allahın izniyleee

Benim 3 aya kadar devam etmisti ilacla düzeliyor genelde ben hamile oldugumu bile anlamadim normal adet kanamasi gibiydi sonra hamilelik belirtileri olunca bir ihtimal diye doktora gittik 2 aylik hamilesin dedi sok olmustuk hayirlisi olsunn:)

teşekkür ederim canım ..3 aydan sonra düzeldimi peki ? bide hangi ilaçları kullandın bana progestan ve iğne verildi umarım düzelir :( şuan kaç aylık hamilesin canım

arkadaşlar birde aklıma takılan doktora en son gittiğimde gebelik kesesi küçük dedi yani normalde daha büyük olması gerekiyormuş, acaba bu ilerde sorun olurmu yani hamilelikte böyle bişiyle kaşılaşan varsa lütfen cvp yazsın .:(

ben de 2aylık hamileyim benim de kanamam var kahve. aynı şekilde progestan kullanıyorum hap olarak. dr düşecekse düşer dedi:yani düşükler kromozomal bozukluklardan dolayı gerçekleşen bir durum olduğu için düşük olacaksa zaten olur ve progestan falan da hikaye kalır ki düşmesi de daha hayırlıdır bu durumda. ama annemin mesela sonuna kadar olmuş kanaması hamileliklerinde en yakın örnek. çok sık karşılaşılıyo bu durumla için rahat olsun. kasık ağrısı olmadığı sürece önemsememek lazım. ilacımızı kullanalım sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua edelim.

arkadaşım doktora gitmedinmi progestan verir ben 7 düşük yaptım herbirinde doktorada gittim progestan verdi ama ben çocuğa bişey olur diye içmiyodum çünkü herhangi bi açıklama yapmadan veriyodu ama şimdi 18 haftalık hamileyim iyi bi doktora gidiyorum bundada çok kanamam oldu 14. haftaya kadar 15.haftada ilacı bıraktım oluyo kanama korkma ama ilaçlarını kullan ve bol bol dinlen kanaman varken kalkma hiç nekadar dinlenirsen okadar iyi olursun ilişkide yok tabiki

dr. a gittim progestan ve iğne kullanıyorum şuan çok az da olsa arada oluyor kanama yaklaık 3 haftadır yatıyodum ama bi skıntı yok şuan için bebekte inşallah hyaırlısıyla atlaırım,kanama az olduğu için dr. çalışabileceğimi söyledi, şuan 9 haftalığım.

ben de 2aylık hamileyim benim de kanamam var kahve. aynı şekilde progestan kullanıyorum hap olarak. dr düşecekse düşer dedi:yani düşükler kromozomal bozukluklardan dolayı gerçekleşen bir durum olduğu için düşük olacaksa zaten olur ve progestan falan da hikaye kalır ki düşmesi de daha hayırlıdır bu durumda. ama annemin mesela sonuna kadar olmuş kanaması hamileliklerinde en yakın örnek. çok sık karşılaşılıyo bu durumla için rahat olsun. kasık ağrısı olmadığı sürece önemsememek lazım. ilacımızı kullanalım sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua edelim.

canım sanada çok geçmiş olsun umarım sağ salim kucağına alırsın.. böyle şeyler okuyunca içme su serpiliyo, gerçektende hamileliklerde kanama yaşayanlar çok var, önemli olan bebeğin gelişmesi büyümesi yani.. bende ilaç kullanıyorum progestan ve iğne.. kanamam az az oluyo ama öyle şiddetli bi kasık ağrım yok arada oluyor ama oda çok değil bu da normaldir sanırım..

kızlar bana yardım edin.beta hcg 320-579 .ağrım oluyor kanama oluyor.dr gittim bir hcg daha yapalım artışa bakalım dedi.dıs gebelikte olabilir,kimyasalda yada normale dönede bilir ama düşük ihtimal dedi.bölyle olanınz varmı

Back