• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 2 aylık hafif akmış turuncu sarı

megamath

kırmızı
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
206
0
46
İstanbul
kzılar saclarımı 2 aydır boyamıyorum 2 aylık kumral saclarım geldı dipten boyalı kısımlar da biraz aktı turuncumsu sarıya yakın bir renk üzerini 11.1 koleston kullu kumralla boyadım kucuk bir parcasını hiçbir değişiklik olmadıı ben tam sarı birşey istiyorum turunculuk olmadan ne yapmalıyım ??

1.bu saç röfle
2.saçımda turunculuk var demişsin turunculukları açık renkler kapamaz
3.bu durumda açıcı kullanmalısın ama saçın çok yıpranmış değilse tabi yoksa mutlaka yanar saçın
4.hangi açıcı kolestonunki sarıya kadar açıyor çok net ama kullanımı zor paletteninki de turuncuya kadar açıyor :):)
5.sen en iyisi saçına kendin hiçbir işlem yapma çünkü saç yandımı tek çaresi kestirmek
6.bu resimle birlikte güvendiğin bir kuaföre görün yada vazgeç boşver kızın saç rengi o kadar da güzel değil çok daha güzel renkler var zaten röflede moda değilki düzrenkler moda bu yaz
bak bu renk çok güzel $7.jpg

1.bu saç röfle
2.saçımda turunculuk var demişsin turunculukları açık renkler kapamaz
3.bu durumda açıcı kullanmalısın ama saçın çok yıpranmış değilse tabi yoksa mutlaka yanar saçın
4.hangi açıcı kolestonunki sarıya kadar açıyor çok net ama kullanımı zor paletteninki de turuncuya kadar açıyor :):)
5.sen en iyisi saçına kendin hiçbir işlem yapma çünkü saç yandımı tek çaresi kestirmek
6.bu resimle birlikte güvendiğin bir kuaföre görün yada vazgeç boşver kızın saç rengi o kadar da güzel değil çok daha güzel renkler var zaten röflede moda değilki düzrenkler moda bu yaz
bak bu renk çok güzelEki Görüntüle 466786

çok teşekkür ederim saçımın yanmasını istemem tabii, ama sarı istiyorum önce açık kahverengi gibi bir renge boyayıp üzerine sarılar mı attırsam?

Back