• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylik gebelikte kilo alimi

Minikkedi00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
98
Merhaba arkadaşlar hamileligimi ilk öğrendiğimde 51 kiloydum şimdi 54.5 kilo görünüyorum çok fazla yemekte yemiyorum ama karnım göğüslerim hep şişti bu normal mi?

Evet çok normal bol su içmekte ve yeşillik yemenizde fayda var roka vs gibi erken ödem olmuş olabilir vücudunuzda

Merhaba arkadaşlar hamileligimi ilk öğrendiğimde 51 kiloydum şimdi 54.5 kilo görünüyorum çok fazla yemekte yemiyorum ama karnım göğüslerim hep şişti bu normal mi?
Genelde her ay 1 kilo gibi düşünülüyor ama her ay değişik gösterebilir. Ben son ayda 4 kilo vermiştim oyuzden hamileliğinin keyfine bak
Aradada dikkat tabikide🙏🏻🙏🏻

Evet çok normal bol su içmekte ve yeşillik yemenizde fayda var roka vs gibi erken ödem olmuş olabilir vücudunuzda

Genelde her ay 1 kilo gibi düşünülüyor ama her ay değişik gösterebilir. Ben son ayda 4 kilo vermiştim oyuzden hamileliğinin keyfine bak
Aradada dikkat tabikide🙏🏻🙏🏻
Teşekkürler kızlar işte bende ayda 1 kilo alınır diye düşünüyordum fakat iki ayda karnım göğüslerim şişti tartildigim da da şok oldum normalde çok fazla yiyen birisi de değilim sormak istedim

Back