2 aylık evlilik ve acı

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
ilk bir ay ilişkiye giremedik, sadece deniyorduk sürekli. yani yapalım diyordum, sonra vajinaya biraz giriyodu geri kaçıyodum çünkü acısı dayanılmazdı. alt kısımda çok küçük yırtık oluşmuş doktor krem vermişti.

şimdiyse 3-4 gün arayla ilişkiye girebiliyorum. çünkü her ilişkiden sonra tekrar denersek çok acıyor. yırtık dediğim şey de biraz geçti. ama iç kısımda da acı var sanki. eşim de anlayışlı ama istiyor her gün geçti mi diye soruyor bu da üzerimde baskı oluşturuyor.

2 aylık evlilikte normal mi bu? Hala acıması normal midir?

bu arada ilişkide henüz zevk almıyorum.

acı peşpeşe olmasından değil siz kendinizi kastığınız için oluyordur. psikolojik olarak rahatlamanız gerek bence. acıyacak korkusu nedeniyle rahat olamıyorsunuz belli ki.

eşin seni biraz hazırlasın ilişkiye ,

dokunsun masaj yapsın , yeterince ıslanmasını ve o kasların gevşemesini sağlasın ,
alkol alıyorsan bir bardak şarap iç meselaa faydası olur sana ,

birde ön yargılı olma , ondan aldıgın zevk başka hiç birşeyde yok , emin ol

Yapısından kaynaklı olabilir. Düzenli ilişkiyle geçecektir o acı hissi..

ilk bir ay ilişkiye giremedik, sadece deniyorduk sürekli. yani yapalım diyordum, sonra vajinaya biraz giriyodu geri kaçıyodum çünkü acısı dayanılmazdı. alt kısımda çok küçük yırtık oluşmuş doktor krem vermişti.

şimdiyse 3-4 gün arayla ilişkiye girebiliyorum. çünkü her ilişkiden sonra tekrar denersek çok acıyor. yırtık dediğim şey de biraz geçti. ama iç kısımda da acı var sanki. eşim de anlayışlı ama istiyor her gün geçti mi diye soruyor bu da üzerimde baskı oluşturuyor.

2 aylık evlilikte normal mi bu? Hala acıması normal midir?

bu arada ilişkide henüz zevk almıyorum.
Muhtemelen tam hazır olmadığınız ve kendinizi kastığınız için zorlama oluyor, canınız acıyor ve açılma tam gerçekleşmediği için yırtık oluşuyor.

Penetrasyondan önce başka yollarla zevk almayı deneyin. İyice zevk alıp rahatladığınızda penetrasyona geçin.

Eşin bir şekilde önce senin orgazm olmanı sağlayıp sonra harekete geçerse bu sorunu aşarsınız diye düşünüyorum, kayganlaştırıcı kullanın mutlaka

X