2 aylık bebişler...

oyala dedim sonra kendim güldüm yazdığıma kaydirigubbakcemile3
çocuk açsa napacaksın mecbur vereceksinde keyif için emiyosa oyala dedim
mesela sırf emme içgüdüsünü tatmin içinse emzik vermeyi dene.:ecrin_bebek:

gaz sorunumuz çok bizim bide kaka yapamıyor kızım ancak fitille...
acaba sık emdiği içinmi bu kadar çok gazı oluyo kaka yapamıyo...
ama emzirmediğim zamanda durmuyoki yıkıyo ortalığı susturmak mümkün olmuyo

valla benimkindede dalma problemi var gözünden uyku akıyo uyuyamıyo bu sefer memede sakinleşiyo memede durmak istiyo ama keyif yapmıyo emdikçe emiyo uyuyamadıgı için sinirden ama tabi fazla gelince kusuyo çok geleni ,canım benim oyalamak için neler yapıyorum ama durmuyo ille meme istiyo yıkıyo ortalıgı valla napıcagımı sapıttım çok gaz problemi yok ara ara geliyo benimkine çokta güzel gaz çıkartıyo ama çok ıkınıyo kakasını yapmasına ragmen ıkınıp duruyo bir sürü doktora sordum gayet normal ıkınması çok iyi dediler gelişen bebek ıkınırmış valla bu bebekleri çözmek çok zor yaa....altın kuru karnın tok sürekli ilgilenen birileri var başında niye ağlıyosun niye uyumuyosun dimi....sırnaşık şey...ama dünyanın en tatlı varlıkları Allahım korusun hepsini...valla burasıda olmasa işimiz zor kızlar iyiki varsınız

yok canım ya uyuyo diye endişelenme uyusun iki üç saat derin uyuması çok normal,bende artık gece altını kaka yapmadıkça açmıyorum açınca gülüp duruyo uyumak istemiyo pişigide yok çok sükür sabaha karşı degiştiriyorum bende..gaz problemimiz çok yok sükür bir ay önce çok vardı doktorum bitkisel surup verdi o zaman kullandım valla okadar rahatladıki artık kullanmıyorum bile surubu çok sükür şifa gibi geldi...şimdi ara ara tutuyo gazı ama çok hafif evet senin dedigini bende duydum süt karısınca gaz yapıyor..

Amin Allah hepimizin yavrularını korusun sağlıkları yerinde olsunda
biz rahatsız olalım varsın.
Dediğim gibi memede uyumaya en iyi çözüm emzik.
ben çok önyargılydım ama bi sakıncasını görmedim. hem uyuturkende iyi oluyo.
almıyosada birazcık sütünden sür emziğe sonra alışıyo zaten.
ayrıca katılıyorum iyiki kk var da aynı problemleri yaşayanlarla
fikir alışverişi yapıyoruz.

canım benim benimkide emzigi alıyo benim sezeryan oldugu için iki gün sütüm gelmedi birde meme ucum yoktu silikon meme ucuyla emzirdim uzun süre o yüzden emzige adapte olması kolay oldu emizigi çok güzel emiyo ama meme isteyince tükürüp atıyo ağzını bile açmıyo yoksa emzikle duruyo bütün gün ama benimki çok damar bakıyo süt gelmiyo pasıyo yaygarayı yok canım yaa emizigin bir sakıncası yok memeyi almaz dediler banada ama masallahı var valla ayırt edebiliyolar ikisi arasındaki farkı emzikte olmasa halimiz harap yani ....sırnaşık şey

kızlar eldivenlerden ne zaman kurtulucaz yaa....
4 aylıkken falanmı acaba?
bide benim cadı ellerini kullanmayı bilmiyo galiba gerinirken burnunu sıkıyo gözlerine bastırıyo eldiveni çıkardığım an yırtar yüzünü heralde cadı:ecrin_bebek:

benim bebiş 2 aylık sadece doğduğunda takmıştım eldiven sonra dr. takmayın ellerini
keşfetsin. emerken memeye dokunsun kendini güvende hisseder demişti o yüzden hiç
takmadım. şimdi ellerini gözünüm önüne getiriyo incelemeye başlamadı henüz ama
bunlar ne acana diye bi garipsiyo süprizzzzz

Merhabalar, benim DEFNEM' de 2.5 aylık oldu ben yastık kullanıyorum çğnkü kustuğu için başını yüksek tutumamaız gerekiyor. Pusetinide yatar pozisyonda kullanıyorum evde ii oluyor gazınıda daha rahat atıyor. Araba koltuğu çok ii oluyor onun içinde hemen uyuyor ve ana kucakları bebeğin anne karnındaki pozisyona göre tasarlandığı için içim rahat.... Resimide anlattığın gibbi ekledim inşallah olmuştur....hihoyyyt

bende 2 aydan sonra dr. kızdığı için çıkardım tırnaklarını kesin bişey olmaz ellerini keşfetsin dedi. Evet elleri buz gibi oluyor ilk günler ama sonra alışıyor elleri dışardaa olmaya hem elinin üşümesiyle bişey olmaz. Benim kayınvalidem her geldiğinde elleri üşümüş falan desede ben takmıyorum alışsın diyorum :)

ben kırkı çıkmadan eldivenleri çıkardım böyle daha mutlu oldu elleriyle oynamayı çok seviyor :)) ama hala sık sık acıkıyor sütte fazla olmayınca elimden geldiğince oyalamay çalışıyorum emzik emiyor allahtan da kurtarcımız o :)

kızlar bebekleriniz kucağınıza aldığınızda başını tutabiliyormu?
bugün dışarı çıktım kızım arabasındaydı yürüyüş yaptık orda bi kadın gördüm kucağında oğlu öyle geziyo ama bebeği poposundan destekliyo okadar bebekte etrafına bakıyo kaç aylık diye sordum 2.5 dedi :1shok:
dedim benim kızımda 2.5 aylık ama kucağımda böyle durmuyo kadın garip garip baktı kızıma senağlama
sizinkiler nasıl?

benim oğlumda 2,5 aylık oldu benim oğlumda kafasını tutuyor ama endişelenmene gerek yok sonuçta bütün bebekler aynı anda her şeyi yapacak diye bir şey yok on gün önce veya sonra çok farketmez..gözlemlemeye dewam edin stresede girmeyin hiç bişi için....

ben kızımı hem poposundan hemde sırtından destekliiyorum çümkü başını gövdesiyle birlikte geriyedoğru atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…