2 aylık bebişler...

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
mrb kızlar benim kızım 2 ay 4 günlük... bu yaşlarda olan bebeklerimizin gelişimleri hakkında konuşalımmı?
mesela yastık kullanıyormusunuz?
kanguruya koyuyormusunuz?
bebek arabası kullanıyormusunuz?
isterseniz resimde ekleyin süper olur ben eklemeyi bilmediğim için yapamıyorum..

canım benim benim oğlumda iki ay ongünlük oldu bugün güzelim ben yastık kullanıyorum ama hafif yüksek, çok yüksek degil ama anakucağı bebek arabası ve kanguruya hiç koymadım oturmaya başladıgı zaman koymayı düşünüyorum sanki zarar görcekmiş gibi geliyo beli birde benim anakucagım biraz oturur modelden yatan degil o yüzden daha hiç koymadım ama yatan anakucagın varsa koy tabi...resim eklemeyide anlatırım sana canım istersen yardımcı olurum maksat paylaşmak olsun ben başlıyım bari ilk resmimle....

ben bebek arabası kullanıyorum sadece oda yatar vaziyette koyup gezdiğimizde kızımın hoşuna gidiyo uyuyo hemen yastıık kullanmak istiyorıum bende olur artık dimi? bu arada bebişine maşallah...
nasıl resim ekleyebilirim?

ImageShack® - Image Hosting canım ben bu programdan yapıyorum bu siteye giriyosun sağ tarafta browse yazısını görüceksin oraya tıklayıp bilgisayarındaki her hangi bir resmi ekle daha sonra aşagıdaki start upload yazısını tıkla tıkayınca biraz bekledikten sonra zaten minik bir sekilde resmini göreceksin sonra sayfanın en sonuna in orda (Hotlink for forums 1yazısını göreceksin o kutucuktaki linki kopyala canım başı URL diye başlıyo sonra burda yazdıgın yere yapıştır o zaman resmin gözükür biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir...ayrıntılı yazmaya çalıştım....:1hug:

ben yastık kullanmayı dusunmuyorum uzun sure. ana kucagı da dık tutuyo ama ben ıcıne aystık koyup kullanıyorum yatar vazıyette oluyor. ayrıca arabaya da koyuyorum uyuyo benımkıde hemen.

kaz tüğü yastığımız var onda yatırıyorum kustuğu için hemşireler biraz yüksekte tutun kafasını dediler bizde o günden beri kullanıyoruz, ana kucağı.oto koltuğumuz var baştan 20 gün yastıkla oturttum şimdi yatıksız kullanıyoruz, arabası travel olduğundan ana kucağında yatıyo, rahatsız olsa durmaz sanırım
istanbula gittik annemlere giderken arabaya yatak yaptım öyle yatırdım gidene kadar kaç kere uyandı dönüşte oto koltuğuna koydum hiç uyanmadan geldik rahat olmasa durmazdı herhalde yol 3 saat sürüyo hiç uyanmadı benim içim onda rahat etmiyo ama o belliki rahat

sunseet canım 3 saat uzun bir süre o pozisyonda durmak için
biz dra sorduğumuzda 4 aylık olmasını bekleyin onunla seyahat etmek için demişti
en fazla 1 saat aralıksız oturtun demişti

bu arada ben sadece bazen gündüz konuşurken veya oynarken bir yastık kullanıyorum
uyurken zaten yüzüstü yattığından kullanamayız

altunhan canım resmi seçtikten sonra
resize image kısmında baştaki kutuyu işaretleyip message boards olanı seç

bu arada alttaki resimde oğluşun üzerindekiler 28. haftamızda erken doğum olursa diye alınan hastane çıkışının takımları
ancak 3aylık olduğunda üzerine tam oturdular :))

oy oy oy bebeciklere, hepsine kocamaaaann maşallah, hepsi birbirinden tatlı, allah sizlere bağışlasın, benim sıpanın 2 aylık görüntüsü geldi gözümün önüne duygulandım yavsenağlama

resim ekleme işini pek beceremedim sanırım ama kızımı gördünüz dimi?
bugün kızımı ince bi yastıkla ayağımda salladım ilk defa bi hoşuna gitti nasıl nağralar atıyo bi görseniz uyudu sonrada :ecrin_bebek:

evet annem de burdayken ayağında salladı çok hoşuna gitti sonra da uyudu maşallah. ama ben alıştırmak istemiyorum sonra zorlanırım die

ben hep kucağımda sallıyorum sadece o şekilde uyuyo iyice uykuya daldığında beşiğine koyup biraz sallıyorum ancak o şeklide uyuyo kızım...ama belim çok ağrıyo bu şekildede başka türlüde uyumuyo ayakta sallamak bana daha rahat geldi

kızlar uyku düzenleriniz nasıl gündüzleri kaç saat arayla uyuyor benimki artık uyku uyumak istemiyor resmen tavşan uykusu biraz uyuyor sonra kalkıkor çok derin uykusu yok artık sizlerin nasıl birde kaç saatte bir emziriyosunuz emzirme süreleri azaldımı benimki gene iki saat arayla emiyor bazende bir çok mu sizce televizyonda bir doktor açıkladı iki üç aylık bebekler üç dört saat arayla emer dedi sizde paylaşırmıınız kızlar benimki gece gene emmeye kalkıyo iki saatte bir normal mi.....fisfisfis

benim kızım 2 aylık ve gece 2 saatte bir uyanıyo emiyo tabi gündüz ise ne zman isterse emiyo saat olayı yok yani bazen yarım saat ara ile bazen 10dk belli olmuyo o haberi bende dinledim ama benim kıza uymuyo :)

2 gün öncesine kadar elif te kuş uykusu uyuyodu gündüzleri.
2 gündür 2-3 saat uyur oldu. zaten acıktığı için uyanıyo sonra 1 saat oynuyoruz.
gaz çıkarıyoruz derken tekrar uyuyo. bende bu durumdan endişeleniyorum
acaba dahamı fazla uyanık kalmalı kızlar.
emzirme aralığı genelde 2-3 saat yani.
bazen uyku daha tatlı geliyo 3 saati gecince uyandırıyorum deli gibi emiyo.
geceleri de 4 saat arayla gnelde 2 kere kalkıyo emp uyuyo.
önceden altını değiştiriyodum aman pişik olur diye. baktım alt değişince uyku kaçıyo.
bir iki kere denedim eğer kaka yapmamışsa değiştirmiyorum geceleri.
saat başı istiyosa bile verme bence biraz oyala.
bilmiyorum gaz probleminiz varmı ama bi yerde okumuştum sık emen bebeklerde
sindirilmiş süt ile sindirilmemiş süt karışıp daha fazla gaz sancısına sebep oluyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…