arkadaşlar öncelikle merhaba .benim oğlum 2 aylık oldu anne sütüm hep yhetersiz oldugu için doğdugundan beri mamaya başladık . başlarda mamayı severek biberonla yerken şimdi ağzına biberonu sokmuyor. kaşıkla denedim öylede yemiyor .açda biliyorum ağlayıp duruyor. similac verdim şimdi sma ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
benimkide bir ara öyle oldu ne versem hangi mama olsa yemedi bende biliyorum çok erken ama açlıktan uyumayıp ağlayınca suyla pirinç ununu pişirdim içine 2 ölçek mama katıp yedirdim bunu yedi 2 aylıktı tam
cnm mamasını değiştirme bence en azından dr sor öle değiştir
benimde oğlum 2 buçuk aylık benimkide yemiyodu idrar yolu kulaklarına bakıldı hiç bişey yok dr geçici olduğnu strese girmememi söledi 3.ayda çevreye ilgileri artmasındanmış büyüme atağı yani
bide zırt pırt yedirmemeye çalışma 3-4 saat bekle dedi ben yemiyo die her fırsatta sokuşturuyodum ama yanlışmış
inş biran önce eskisi gibi yer bebişin sende çok üzülme annesi
cnm mamasını değiştirme bence en azından dr sor öle değiştir
benimde oğlum 2 buçuk aylık benimkide yemiyodu idrar yolu kulaklarına bakıldı hiç bişey yok dr geçici olduğnu strese girmememi söledi 3.ayda çevreye ilgileri artmasındanmış büyüme atağı yani
bide zırt pırt yedirmemeye çalışma 3-4 saat bekle dedi ben yemiyo die her fırsatta sokuşturuyodum ama yanlışmış
inş biran önce eskisi gibi yer bebişin sende çok üzülme annesi
benimkide bir ara öyle oldu ne versem hangi mama olsa yemedi bende biliyorum çok erken ama açlıktan uyumayıp ağlayınca suyla pirinç ununu pişirdim içine 2 ölçek mama katıp yedirdim bunu yedi 2 aylıktı tam