Doymaması uyuya kaldıgı içinse,dediğin gibi uyanıyormuş tekrar emziriyosunya doyuyor ozaman.aç kalmıyodur.yok sütün azsa ki sanmıyorum,ozaman mama verebilirsin ama önce anne sütü!!uyuyup kalıyolar emerken daha çeneleri gücsüz olduğu için çok cabuk yoruluyolar.elinle çenesinin altına destek yap onun işini kolaylastır.çene altını uyumaya başladığında elınle uyar.gıdıklar gibi.biraz büyüyünce (yakın zamanda)güçlenecektir emerken uyumaz ozaman.dert etme yeterki uyanınca tekrar emsin uyusa bile.benim oğlum 2 aylıkken birden emmeyi beslenmeyi mamayı herşeyi red etti 3 gün birsey yemedi hep uyutup emziriyodum uyku sersemi.bırak dısarı çıkmayı yemek bile yemiyodum tek işim onu uyutup emzirmekti.uyumasıda problemdi hep ağrısı vardı alerjiye bağlıymış hepsi.bizimkinde alerji bağırsak ve midesini etkiledi.bu yüzden beslenmek istemedi hiç.hala sıkıntılıyız oyunlarla falan emziriyorum.ama hiç yılmadım ısrarla emzirmeye devamettim.bebeklerde açlık sınırı çok düşük yarım çay bardağı en düşük sınır.yeni doğan içinse bir çay kaşıgı
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
)hiç korkma.kaan oğlum yani hep aç
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
)sağlıkları iyi olsun kilo ya takılma.ben çok takıldım hep ama önce sağlık.kafana takılan herşeyi sorabilrsin.buarada ishalmiymiş düzeldimi bebeğin.demiştimya prebiyotik kullanın çok iyi gelir hem gazına hem gelişimine..