Çocuk Hastalıkları 2 aylık bebekte Amip Kisti.Gaita resmini ekledim.normal mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
2 aylık kızım var.2 haftadır çeşitli belirtilerimiz vardı.

*sümüksü kötü kokulu kaka
*huzursuzluk-mıızmızlanma ve sıkça ağlama yırtınırcasına
*uykuya dalmada zorluk
*ağlayarak emme
*halsizlik
*karnında gurultular
*şiddetli gaz sancısı(ya da karın ağrısı?)

bunlar dr a gittik amip kisti dendi tahlilde.onun üzerine başka 2 hast de toplam 4 tahlil verdik çıkmadı yok dendi.3-4 lökosit bulundu kakada sadece.dün ve bugün sadece sümük gibi kaka yapıyor içinde sütün yaradığını gösteren beyaz pütürler yok.sizce bebeğimin nesi var.ağlamaktan psikolojim bozuldu.bebeğim uykuda gülümserken ben ağlıyorum.bebeğimi sevemiyorum sürekli ağlıyor.ank ya götürcem.dr ve hastane önerisi olan var mı

kakası şöyle.özür dileyerek eklemek zorundayım çaresiz kaldım.kaç gündür huzursuz rüyalar görüyorum.gündüzlerimiz geceye döndü adeta.allah kimsenin evladına hastalık vermesin.benle aynı durumda olan var mı?bezini her açışımda korkuyorum kızlar.bir de birkaç gündür emiyor 1-2 dk sonra ağlıyor bırakıyor.sütüm geliyor ama ememiyor kuzum.nedeni ne olabilir
Eki Görüntüle 532320

Son düzenleme:
canım ya amip kistidir yada süt buğday vs alerjisidir.benimde bebeğim tam 2 aylıkken geçirdi amipli dizanteri ve sonrasında süt alerjisi..hepsini biliyorum yani..
bak bukadar ishali ve ağrısı varsa mutlaka flagyl kullan derim..kistin görüldüğü hastane bi ilaç önermedi mi..birde yediklerine dikkat ederek dene bakalım..süt ve ürünleri tüketme yumurtalı glutenli gıdaların diyetine gir..valla en iyi dr anne oluyor bu durumda gözlemle mutlaka..çok geçmiş olsun..duaediyorum sana ve bebeğine..

canım ya amip kistidir yada süt buğday vs alerjisidir.benimde bebeğim tam 2 aylıkken geçirdi amipli dizanteri ve sonrasında süt alerjisi..hepsini biliyorum yani..
bak bukadar ishali ve ağrısı varsa mutlaka flagyl kullan derim..kistin görüldüğü hastane bi ilaç önermedi mi..birde yediklerine dikkat ederek dene bakalım..süt ve ürünleri tüketme yumurtalı glutenli gıdaların diyetine gir..valla en iyi dr anne oluyor bu durumda gözlemle mutlaka..çok geçmiş olsun..duaediyorum sana ve bebeğine..

çok sağol canım.ilk hastane takip edelim dedi .ateş-kanlı ishal-kusmada hemen gelin tedavye başlayalım dedi.şükür hiçbiri yok.onun üzerine farklı 2 hastanede toplam 5 tahlil verdik bişey yok dendi.2 gündür süt ürünü yemiyorum.peki ne yiyebiirim kahvaltıda-akşam yemeğinde?

5 tahlil baya bi fazla hepside yanlış değildir heralde umarımalerji değildir zor dönem özelinede yazdığımgibi..yiyip içtiğimi özeline yazdım canım gene yardımcı olurum umarım sadece üşütme gaz vs olsun..

5 tahlil baya bi fazla hepside yanlış değildir heralde umarımalerji değildir zor dönem özelinede yazdığımgibi..yiyip içtiğimi özeline yazdım canım gene yardımcı olurum umarım sadece üşütme gaz vs olsun..

canım yanılma payı var mı acaba?çok zor çok.allah vermesin kimseye 2 aylık.her ağlamasında kahroluyorum.sevemedim bebeğimi keyifsiz.uykuda gülümsüyor ben onu görünce ağlıyorum.elimden bişey gelmiyor.nedeni ne acaba?

canım bu kadarda yanma..amipte olsa alerjide olsa Allah ım başka dert vermesin..hepsi geçiyor..2 aylıktı amip oldu bizimkinde,5 aylıktı benalerjisini anladığımda kesin var dediğimde düşün bebeğim kaç ay ağlamış emmiş emmiş kusmuş ishal yapmış ağlamış..ne yapalım hepsi geçiyor bide ilk bebek olunca tecrübesizlik oluyor..şimdi eser yok bizimkinde çok şükür bağışıklık güçlendikçe azalıyormuş alerji olsa bile..

2 aylık kızım var.2 haftadır çeşitli belirtilerimiz vardı.

*sümüksü kötü kokulu kaka
*huzursuzluk-mıızmızlanma ve sıkça ağlama yırtınırcasına
*uykuya dalmada zorluk
*ağlayarak emme
*halsizlik
*karnında gurultular
*şiddetli gaz sancısı(ya da karın ağrısı?)

bunlar dr a gittik amip kisti dendi tahlilde.onun üzerine başka 2 hast de toplam 4 tahlil verdik çıkmadı yok dendi.3-4 lökosit bulundu kakada sadece.dün ve bugün sadece sümük gibi kaka yapıyor içinde sütün yaradığını gösteren beyaz pütürler yok.sizce bebeğimin nesi var.ağlamaktan psikolojim bozuldu.bebeğim uykuda gülümserken ben ağlıyorum.bebeğimi sevemiyorum sürekli ağlıyor.ank ya götürcem.dr ve hastane önerisi olan var mı

kakası şöyle.özür dileyerek eklemek zorundayım çaresiz kaldım.kaç gündür huzursuz rüyalar görüyorum.gündüzlerimiz geceye döndü adeta.allah kimsenin evladına hastalık vermesin.benle aynı durumda olan var mı?bezini her açışımda korkuyorum kızlar.bir de birkaç gündür emiyor 1-2 dk sonra ağlıyor bırakıyor.sütüm geliyor ama ememiyor kuzum.nedeni ne olabilir
Eki Görüntüle 532320
canım üzülme ne olur aynı sorunlar bizdede vardı doktoruymuz kaka tahlilinden sonra süt ve süt ürünlerine alerjisi olduğunu söylemişti...mamayı değişirmemizi ve benim süt ürünleri tüketmememi söylemişti...şimdi hafifledi biraz ama hala kakası çok kötü kokuyor...

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/565485-bebegimizin-kakasi-normal-miresimlerle.html

kızlar sağolun.çocuk gastroent. Ya götürcem kızımı.orda kandan bakılıyor değil mi?kaÇ Tüp alıyorlar ve nerden ? Bir de onlar da amip kisti için kaka tahlili isteyebiliyorar mı?

ben çocukcuya götrümüştüm bir tüp almışlardı ama gastro başka tüpe ihtiyaç duyarmı bilemiyorum canım..koldan denedi sonra ayaktan bulabilmişti..
gerekli görürse kakada isteyebilir belki..

bizdede dün amip kisti çıktı antibiotiğe başladık bebeğim daha 1,5 aylık

Back