Merhabalar. Emziriyor musunuz bilmiyorum ama önce bol bol emzirmenizi tavsiye ederim. Aranmasının ve ağlamasının sebebi memede olmayı istemesi olabilir. Bebekler sadece doymak için değil, emme hazzını gidermek ve güvende huzurda hissetmek için sürekli memede olmak isterler. Yani bol bol emzirin böylelikle sütünüz de artar. Eğer bunu zaten yapıyor iseniz ve üzerine mamayı veriyorsanız doymuş olması gerekiyor diye düşünüyorum, sadece bir-iki gün mamayı arttırarak deneyin birde bakalım susacak mı ve devamı için doktorunuzun kontrolü altında hareket etmeniz daha doğru olur diye düşünüyorum.Arkadaslar 50 gunluk oglum var mama veriyoruz ve 2 saatte 90 cc iciyor mama bittigin an basliyo aglamaya zor susturuyoruz snra uyuya kaliyor ve 2 saat daha olmadan basliyo aglamaya aranmaya napicagimizi sasirdik 120 cc de verdik bi defa ondada ayni 2 saat snra basliyor yine sizler kac cc veriyorsunuz
Malesef emmoyor ben osrarlar verneye calistim her ahladiginda verdim ama cok agladi ve kilo kaybi oldu ve mamaya geri donduk smdo 120 cc veriyorum 2 saate yine acikiyor ama gece 12 yedigi zaman sabh 4 5 kadar uyuyor bitek gunduzleri boyle 3 saate cikartamiyirum bide kabiz kendisi yapamiyor o yuzden fazlada vermek istemiyorumMerhabalar. Emziriyor musunuz bilmiyorum ama önce bol bol emzirmenizi tavsiye ederim. Aranmasının ve ağlamasının sebebi memede olmayı istemesi olabilir. Bebekler sadece doymak için değil, emme hazzını gidermek ve güvende huzurda hissetmek için sürekli memede olmak isterler. Yani bol bol emzirin böylelikle sütünüz de artar. Eğer bunu zaten yapıyor iseniz ve üzerine mamayı veriyorsanız doymuş olması gerekiyor diye düşünüyorum, sadece bir-iki gün mamayı arttırarak deneyin birde bakalım susacak mı ve devamı için doktorunuzun kontrolü altında hareket etmeniz daha doğru olur diye düşünüyorum.
Canım face de emzirme ve bebek isimli bir grup var. Hemen acil ona katıl ve yazılanları oku. Gruptaki adminlere sor. Orada mama veren annelere tavsiyelerle sadece anne sütüne geçilmesine yardımcı oluyorlar. Bende mama veriyordum, grupta yazılanları okuyup uygulayarak sadece anne sütü vermeye başladım.Malesef emmoyor ben osrarlar verneye calistim her ahladiginda verdim ama cok agladi ve kilo kaybi oldu ve mamaya geri donduk smdo 120 cc veriyorum 2 saate yine acikiyor ama gece 12 yedigi zaman sabh 4 5 kadar uyuyor bitek gunduzleri boyle 3 saate cikartamiyirum bide kabiz kendisi yapamiyor o yuzden fazlada vermek istemiyorum
Malesef emmoyor ben osrarlar verneye calistim her ahladiginda verdim ama cok agladi ve kilo kaybi oldu ve mamaya geri donduk smdo 120 cc veriyorum 2 saate yine acikiyor ama gece 12 yedigi zaman sabh 4 5 kadar uyuyor bitek gunduzleri boyle 3 saate cikartamiyirum bide kabiz kendisi yapamiyor o yuzden fazlada vermek istemiyorum
Tesekkur ederim zeytinyagini kesinlikle deniycem bebelac gold kullandik o bizi kabiz yapti suan aptamil kullaniyorum 3 gunde bir kendi yapmaya basladi cok sukur bugun tam 3 aylik oldu gecen ay 6100 gr kilosuCanım bende kabızlıktan çok çektim bana doktor şunları tavsiye etmişti her sabah aç karnına 1 çay kaşığı zeytinyağı içir bide mamayı daha sulu yap mesela 120 veriyosan 4 kaşık değilde 3 kaşık koy göreceksin kısa zamanda bağırsakları düzelecek ben çok çektim o yüzden seni iyi anlarım bide probiyotik lif içeren mama ver bebelac gold'ta probiyotik lif var onu kullandığımda baktımki kakası hem sulu yapmaya başladı hemde sarıya döndü. Ben önceden evolvia sma ve hipp kullanmıştım hepsinde kabız yaptı bu dediklerimi yapınca düzeldi
Bebeğin zayıfsa similac çok güzel kilo aldırıyor kalorisi yüksek onu da kullanıyorum
120 cc d bazen biberonu cektigimde agliyor ve 30 cc daha yapip veriyorum iciyor ama hepsini kusuyor bu seferdene kadar istiyorsa okadar verin ne öyle kısıtlamak.emen çocuğu niye kısıtlanıyorsunuz çok emdin diye.çocuk büyüdükçe ihtiyacı artıyor doyunca bırakıyor istesenizde icmiyor.kilo falan da yapmıyor oglumdan biliyorum.çünkü çocuk doyduğunu biliyor.
Tesekkur ederim zeytinyagini kesinlikle deniycem bebelac gold kullandik o bizi kabiz yapti suan aptamil kullaniyorum 3 gunde bir kendi yapmaya basladi cok sukur bugun tam 3 aylik oldu gecen ay 6100 gr kilosu
reflusu olabilir doktora sordunuz mu120 cc d bazen biberonu cektigimde agliyor ve 30 cc daha yapip veriyorum iciyor ama hepsini kusuyor bu seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?