Bebek Beslenmesi 2 aylık bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hy_patia

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
2.969
5.174
398
İstanbul
arkadaşlar bir iki sorum var. öncelikle uyku.. benim bebeğim en çok 2 saat uyuyor. bu normal mi acaba. gündüz uyuyor mu uyumuyor mu pek belli değil bir bakıyorum uyuyor, arkamı dönüyorum baygın baygın gözlerini açıyor. bazı günler iyi uyuyor, ama bazen bana sanki hiç uyumuyormuş gibi geliyor. akşamlara alıştım ilk yatınca 3 saat uyuyor, sonra 2 saatte, 1buçuk saatte bir filan uyanıyor emip tekrar uyuyor. bir sorun da dışkıyla ilgili. ilk ay çok sık bez değiştiriyordum(10-12, bazen sadece idrar bazen karışık), şimdi bu sanki azaldı gibi geliyor. ne kadar bez değiştiriyoruz bu aydaki bebeklerde bir fikriniz var mı ve bundan sonraki aylarda da nasıl olacak bu.(ilk bebeğim ve çevremde kimse yok bana yardım edecek) internette genelde ilk ay için bilgiler var. şimdiden teşekkürler...

normal tabi,2 aylık bebek saatte bir bile uyanabilir.Benimki 5 aylık oldu,uykuları düzene giriyor yeni yeni.Napalım onlara göre bir yaşam süreceğiz artık:))Uykumuz,yememiz,giymemiz,gezmemiz herşey onlara göre oluyor:))

normal tabi,2 aylık bebek saatte bir bile uyanabilir.Benimki 5 aylık oldu,uykuları düzene giriyor yeni yeni.Napalım onlara göre bir yaşam süreceğiz artık:))Uykumuz,yememiz,giymemiz,gezmemiz herşey onlara göre oluyor:))
Bez konusunda ben de aynı şeyi yaşadım,ilk zamanlar süt fazla geliyor bebişlere haliyle dışkı da fazla oluyor,zamanla bebek büyüyor ve kendi tasarrufunu yapıyor,sütü vücudu için kullanıyor daha az atık bırakıyor.Sen hiiiç korkma onlar gerekeni yapıyor:)))

benım ılk aydan sonra gundzlerıhıç uyumadı gecelerı 10-11 uyur sabah 8den snra uyumaz 10 dk 10 uyur okadar noırmal tabı her bebek uykuyu sevmez uyumamakıçın dırenr

sağolun arkadaşlar. ben de öyle düşünüyordum, ama geçen arkadaşlarım geldi, benim bildiğim bebek hep uyur seninki hiç uyumuyor böyle bebek görmedim dedi, kafama takıldı.

canım uykusu düzensiz olabilir. ama gün içersinde 5-6 bez kirletmesi gerekir. çünkü bez kirletmesi biraz da beslenmesiyle orantılı. 1-2 gün kirlettiği bezleri say bu sayının altına düştüyse kilosunu tattır. belkide kilo alımıda düşmüş olabilir. benimde böyle olmuştu. sütümle besliyorum sanmıştım ama yeterli gelmemiş mama takviyesi yapmak zorunda kalmıştık canım..

sağolun arkadaşlar. ben de öyle düşünüyordum, ama geçen arkadaşlarım geldi, benim bildiğim bebek hep uyur seninki hiç uyumuyor böyle bebek görmedim dedi, kafama takıldı.

her bebek aynı olamaz ki. bazı bebek hep uyur bazısı hiç uyumaz. herkesin söylediğine bakma canım. ama yine de tedbirli olmakta fayda var.

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. akşam yavrum 4+3+2 uyudu çok mutlu oldum.(gece kalkmak benim için sorun değil de sağlıklısı gece uykusunun iyi olması gerekli diye tasalanıyorum) bu arada bezini de dün saydım. 6 kere değiştirmişiz, 3ü kakalı. normal değil mi?

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. akşam yavrum 4+3+2 uyudu çok mutlu oldum.(gece kalkmak benim için sorun değil de sağlıklısı gece uykusunun iyi olması gerekli diye tasalanıyorum) bu arada bezini de dün saydım. 6 kere değiştirmişiz, 3ü kakalı. normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…