Bebek İkinci El 2 aylik bebek icin hangi kanguruyu almaliyim

Kangurudan ziyade bebegin dogru oturus pozisyonu kurbaga gibiymis.bunun icinde sling yada mei tai sling alsan bence dogru karar vermis olursun.ben mei tai almistim oglusum icinde cok mitluydu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kangurudan ziyade bebegin dogru oturus pozisyonu kurbaga gibiymis.bunun icinde sling yada mei tai sling alsan bence dogru karar vermis olursun.ben mei tai almistim oglusum icinde cok mitluydu

Tesekkurler cvp icin mei tai sling mantikliymis sizin bebeginiz ne kadar sure kullanabildiniz ayrica istesiginiz zaman onu rahat cikarip takabiliyor muydunuz acikcasi biraz bebek icin rahatsiz olurmus gibide geldi ama ne bileyim iste simdiden tesekkur ediyorum

Ben on aylik falandi biraktim kullanmayi oglum emeklemeye basladigi icin hep yere atmaya baslamisti kendini ivinde durmuyodu.takip cikarmasi cok kolay degil ama alisiyossunuz.ipleri biraz izun disarda baglarken birinin olmasi lazim yokda ipler yere degiyor.nette videolari vat

Yardim lütfen

ben 4ay sling kulandım.çıkartırken sorun yaşamadım.ayarı bir sefer yaparsınız sonra devamlı kulanırsınız.kanguru bence i bişeyu dil.6 ay dan sonra olur ama 2 yalık bebek için i bişeyu dil bence

Resim gorebilir miyim
DSCN8060.JPG
DSCN8061.JPG
DSCN8062.JPG
Adsız.jpg

Arkadasim bu tür kangrularin hic biri 0 ay itibaren diil 6 aydan itibaren sağlıklı !!! kullanacaksan sling kullan bebeğinin omurgasına zarar verebilirsin """""

Kesinlikle babasling.oğlum huzursuzbir bebekti dusununki ttüm gün agliyor.aldim içine koyd anne karni pozisyonunda olduğu için sesi kesildi hem bildiği pozisyon h benim lokum oh rahata kavustim.5 ayligiz maalesef başka yerde uyumuyor koyuyorum 15 dlya uyuyor.

Arkadaşlar bana kızacak belki ama ben yaklaşık 3-4 aydan sonra mothercare dan aldığım kanguruyu kullandım. Hem babamız, hem ben rahat ettik. kızım 13 aylık, hala da kullanıyorum. Bazen çok bunaltır, kucak ister ama sizin yapacak işlerinizi vardır ya hani, bağlıyorum sırtıma kızı, beraber iş yapıyoruz. Hatta, kızı bağlamak için kanguruyu yere serdiğimde, küçük hanım gelip kendisi yatıyor üstüne, bez bağlanırken bile kurtçuk gibi kıvranan kızım, hiç kımıldamadan ben onu bağlayana kadar yatıyor. Sonra oturma pozisyonu alıyoruz, ben onu rahat sırtıma alabileyim diye çok uslu duruyor (çok düşüncelidir benim kızım :) )
Gene de siz ne alacağınızı iyice araştırın, bu benim tecrübem sadece :KK70:

X