2 aylık bebeğinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz?

elf.elf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
225
0
2 aylık bebegınızle uyku dısında nasıl vakit geçiriyorsunuz.sizin bebeğiniz yatagında kendı kendıne oynayan cocuklardan mı yoksa yalnızlıgı sevmeyen hep kucak ısteyenlerden mi....
gün boyu neler yapıyorsunuz....ayrıca gündüzleri sürekli uyuyor mu?

oncelikle gunduzleri surekli uyuyan bir bebek yoktur herhalde. hele hele etrafi artik kesfetmeye basladiklari su zamanlarda gunduz uykulari daha da azalicak.

uyumadigi zamanlar kizimi ana kucagina koyup nerde isim varsa oraya yanima goturuyorum. eger izin verirse isimi yapiyorum onunla surekli konusarak. izin vermezse kucagima alip evde geziyoruz, oynayarak altini temizliyoruz. uykusu yoksa konusuyoruz. muzik aciyorum, gecip karsisina dans edip, ona sarki soyluyorum, bazende kucagima alip beraber dans ediyoruz.

biraz daha buyuyunce oyuncaklarla oyalamasi daha kolay olur.

benim bebeiğim de srekli uyumuyor gündüzleri, hatta çok az uyuyor bence.. ben onunla konuşup bir şeyler anlatıyorum, bazen şarkı söylüyorum gıdı gıdı yapıyorum camdan baktırıp dışarıdakileri anlatıyorum camdan bakmayı çok seviyor evin diğer odalarına götürüyorum. çıngırağını sallıyorum ellerine dokunup bunlar ellerin diyorum vücudunu tanıtmya çalışıyorum

benim bebeğimde uyumuyo gündüzleri pusetinde oyalamaya çalışıyorum dışarıya baktırıyorum.uyumak istediğindede ayağımda sallıyorum 20dk falan şekerleme yapıyo eşim geldiğindede o oyalıyo ben yemek yapıyorum...

benimki 2 aylık olmadı daha ama benim tosbamda gündüzleri .ok uyumuyo bolbol yüzüne konuşuyorum odaları geziyoruz iş yaparken ona anlatıyorum arada kitap okuyorum aradada Kuran-ı Kerim dinletiyorum

X