2 aylık bebeğimin kilosu sizce iyi mi?

yorumcuu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2024
207
50
13
26
Merhaba arkadaşlar bebeğim 3.850 gram doğdu ama iki gün boyunca resmen aç kaldı mememi tutmadı mama da vermedi doktorlar hastaneden çıktığımda bebeğim 3500 kiloya kadar düştü neyse sonra zaten mama verdim memeyi kabul edene kadar zor da olsa memeye alıştırdım ama sütüm öyle aman aman fazla değil bende sabah akşam olmak üzere mama veriyorum gün içerisinde de gece de hep emziriyorum bugün kontrolden geldik bebeğin 6.200 gram olmuş sizce iyi mi kilosu?

Bence kilosu gayet güzel ayda bebekler en fazla 1 kilo alıe sizin bebek daha fazka almış maşallah rsbim bağışlasın

Maşallah. Benim bebeğim 2 600 doğdu , şuan 2 aylık ve 4 350 . Doktor bu kilo için de iyi dedi.

3 aylık bebegim var benimde şuan 7 kilo 2 aylıkken de 6 kiloydu her ay 1 kilo almış doktorumuz çok iyi demişti maşallah senin bebegin de cok guzel kilo almis, her kafada bir fikir var geçen gün kaynanam 1 saat bu çocuğu çok besliyorsunuz diye kendi kendine bağırıp durdu mama kullanmamama rağmen, 500 gr az olsaydı da sutun yetmiyor olacaktı sen bebisinle mutlu ol yeter kafaya takmak sütü çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…