Çocuk Hastalıkları 2 aylık bebeğimin gaz sancıları

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ozguc90

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2022
48
23
34
Arkadaşlar merhaba hep yazılanları okuyordum en son üye olup kendim yazmaya karar verdim. Benim bebeğim daha 43 günlük cok fazla gaz sancısı cekiyor doktoru kolik olabilir dedi gece 11de basılıyor aglama ya 2 bazen 4 e kadar ağlıyor. Emziriyorm doktor günde bir defa mama ver dedi ama ne biberon ne kaşıkla mamayı aldı bende ısrar etmedim kg alımı 1 ayda 1 khçg yakın almış. Gaz samçncısı için doktorumuz sab simplex verdi düzenli kullanıyorum ama cok sancı yapıyor yavrumda. Rezene ve kimyonda hem kendim içtim hem 1 çay kşğı bebişim verdim pek işe yaramadı dün de 1 damla çörek otu yagı verdim gene aglaması devam etti ama sanki daha kolay kaka ve gaz yaptı. Napacagımı sasırdım çörek otu yagı da korktum kullanırken aranızda kullanan var mı gaz sancısını çözüm var mı

Ben de yaşadım kesin çözüm bulamadım malesef
Kolikse beklemekten başka çare yok ne yazık ki
Benimkiler 2,5 ay ağladılar sonra kendiliğinden geçti
Relactaz kullanmıştık biraz o hafifletmisti
Sab simplexe başlayalı ne kadar oldu?
Doktorla bir görüşün isterseniz

Ben de yaşadım kesin çözüm bulamadım malesef
Kolikse beklemekten başka çare yok ne yazık ki
Benimkiler 2,5 ay ağladılar sonra kendiliğinden geçti
Relactaz kullanmıştık biraz o hafifletmisti
Sab simplexe başlayalı ne kadar oldu?
Doktorla bir görüşün isterseniz
Doğduktan 1 hafta sonra genel kontrole gittiğimizde gaz oluşmaya başlamış dedi ve yazdı sab simpleksi.ilk baslarda düzenlı kullanmadım sadece sancısı oldugunda öle işe yaramazmış doktor 6 saatte bir düzenli kullan dedi düzenli devam ettiğimde de cok sancılanıyor ilacı içince geri bırakacam masaj falanla biraz cıkarıyorum gazını gerisini saatlerce ağlayıp cıkarmıyor en son yorgun düşüyor ağlamaktan öle kucakta uyıtuyoruz sabaha kadar

Her alt değiştirmede tatlı elma yağıyla karnına ve ayaklarının altına masaj yaptıklarını okumuştum burda gaz için etkili diyorlardı kaydettim bende doğumdan sonra lazım olur diye belki size de fayda eder bi deneyin isterseniz

Her alt değiştirmede tatlı elma yağıyla karnına ve ayaklarının altına masaj yaptıklarını okumuştum burda gaz için etkili diyorlardı kaydettim bende doğumdan sonra lazım olur diye belki size de fayda eder bi deneyin isterseniz
Karnına sürmeye korkuyorum ilaç elma yağı cok keskin ayaklarının altına masaj yapıyorum sadece onunla üstünde giydiriyorm corabı ama ben pek faydasını görmedim bide bebişim in ayaklarını hemen kıpkırmızı yaptı o yüzden korktum kullanmaya tekrrdan acıkcası

Karnına sürmeye korkuyorum ilaç elma yağı cok keskin ayaklarının altına masaj yapıyorum sadece onunla üstünde giydiriyorm corabı ama ben pek faydasını görmedim bide bebişim in ayaklarını hemen kıpkırmızı yaptı o yüzden korktum kullanmaya tekrrdan acıkcası
Valla kullanmadım ne desem yalan olur burda yazmışlardı kadınlar kesinlikle bulundurulmalı evde filan diye gaz için birebir demişlerdi bende not aldım o yüzden ama belki alerji yaptı sizin bebekte Allah kolaylık versin

Bebeğin ağlamasından kolik mi değil mi anlaşılıyor. Bu videoyu izleyin. Kolik bebekler kesintisiz ağlıyor. Eğer gaz sebebi ise Sab Simplex yanına Relactaz kullanın. Çok rahatlatıyor. Bağırsak düzenleyici olarakta Biogai kullandık biz. Masaj olarak bacaklarını karnına çekeceksiniz. Bisiklet hareketi yapacaksınız. Bizim doktor uykusuna yardımcı olması açısından içinde melisa olan Baybay damla verdi.

Bebeğin ağlamasından kolik mi değil mi anlaşılıyor. Bu videoyu izleyin. Kolik bebekler kesintisiz ağlıyor. Eğer gaz sebebi ise Sab Simplex yanına Relactaz kullanın. Çok rahatlatıyor. Bağırsak düzenleyici olarakta Biogai kullandık biz. Masaj olarak bacaklarını karnına çekeceksiniz. Bisiklet hareketi yapacaksınız. Bizim doktor uykusuna yardımcı olması açısından içinde melisa olan Baybay damla verdi.

Video cok yardımcı oldu tşkler anladığım zamandan baska care yok ve biz baya yormuşuz yavrum. Aslında o kadar cok sey denedim ki (rezene tohumu, kimyon, çörek otu yagı, paranox s fitil) korkuyorum daha fazla cocuga zarar veririm diye.relactaz ve baybay damlayı muhakkak doktora sorup denicem. Baybay damlayı ilk kez duydum yalnız nasıl kullandınız hangi saatlerde ve uyku için mi sadece?

Video cok yardımcı oldu tşkler anladığım zamandan baska care yok ve biz baya yormuşuz yavrum. Aslında o kadar cok sey denedim ki (rezene tohumu, kimyon, çörek otu yagı, paranox s fitil) korkuyorum daha fazla cocuga zarar veririm diye.relactaz ve baybay damlayı muhakkak doktora sorup denicem. Baybay damlayı ilk kez duydum yalnız nasıl kullandınız hangi saatlerde ve uyku için mi sadece?
Uyuması için. Gece 20 damla veriyorsunuz. Yarım saat içinde etkisini gösteriyor.
Benim kız ayrıca reflü oldu. Ağız dolusu kusuyordu. Onu da kaka ve idrar testinden öğrendiler. Çok şükür 1 haftadır rahatladık. Size de geçmiş olsun.

Şuan aynı durumdayız tüm dediğiniz damla ve bitki çayları denendi ama ne çare karnına sıcak havlu masaj vs de öyle 😔 saat 7 den bu yana ayağımda kundak yaptık sallıyorum çare bulabilen bizimlede paylaşırsa seviniriz
Rabbim Şafi isminin yüzü suyu hürmetine hepimizin evlatlarına şifa versin 🤲

Şuan aynı durumdayız tüm dediğiniz damla ve bitki çayları denendi ama ne çare karnına sıcak havlu masaj vs de öyle 😔 saat 7 den bu yana ayağımda kundak yaptık sallıyorum çare bulabilen bizimlede paylaşırsa seviniriz
Çocuğunuz erkek mi

Allah yardımcımız olsun cok zor kolik bebek krize girdiğinde masajda yaptırmıyor bugün sesi kısıldı sabaha kadar aglamaktan benm yavrumun biraz önce yorgun düştü uyudu. Sizinki kundakta durmuş iyi benimki kundakta da durmuyor daha kötü bagırıyor emzikte almadı bi eşim bakıyor bi ben sıraya girdik geceleri inş şu zamanlar çabuk gecer daha 45 günlük ama cocugumun oldugunu anlamadım desem yeridir

Allah yardımcımız olsun cok zor kolik bebek krize girdiğinde masajda yaptırmıyor bugün sesi kısıldı sabaha kadar aglamaktan benm yavrumun biraz önce yorgun düştü uyudu. Sizinki kundakta durmuş iyi benimki kundakta da durmuyor daha kötü bagırıyor emzikte almadı bi eşim bakıyor bi ben sıraya girdik geceleri inş şu zamanlar çabuk gecer daha 45 günlük ama cocugumun oldugunu anlamadım desem yeridir
Bizimki de yorgun düştüğü için kundak yapabildim yoksa ne mümkün dediğin gibi , karşılıklı battaniyenin uçlarından tutup sallamayı deneyin biraz olsun öyle sakinleşti Benin oğlum . Amin inşallah bebeklerimiz bi ancönce geçirir bu durumu 🤲 biz az önce kaka yaptık ve alttan biraz gaz çıkarttık çok şükür şimdi biraz daha iyi

Arkadaşlar merhaba hep yazılanları okuyordum en son üye olup kendim yazmaya karar verdim. Benim bebeğim daha 43 günlük cok fazla gaz sancısı cekiyor doktoru kolik olabilir dedi gece 11de basılıyor aglama ya 2 bazen 4 e kadar ağlıyor. Emziriyorm doktor günde bir defa mama ver dedi ama ne biberon ne kaşıkla mamayı aldı bende ısrar etmedim kg alımı 1 ayda 1 khçg yakın almış. Gaz samçncısı için doktorumuz sab simplex verdi düzenli kullanıyorum ama cok sancı yapıyor yavrumda. Rezene ve kimyonda hem kendim içtim hem 1 çay kşğı bebişim verdim pek işe yaramadı dün de 1 damla çörek otu yagı verdim gene aglaması devam etti ama sanki daha kolay kaka ve gaz yaptı. Napacagımı sasırdım çörek otu yagı dakorktum kullanırken aranızda kullanan var mı gaz sancısını çözüm var mı
Merhaba benim de kızım kolikti ne yapsak başa çıkamadık. Doktorumuz ithal bir ürün önerdi tamamen bitkisel, hiç bir katkı maddesi yok. Pediakid Bebegaz toz saşeyi biberonda mamaya karıştırıp içiriyorsunuz. Ben çok faydasını gördüm. Biogeneration diye bir firma satıyor, trendyolda da var instagramda da. Doktorunuza danışıp deneyin derim. Gece ağlamaları bitti, tavsiye ederim.

Bizimki de yorgun düştüğü için kundak yapabildim yoksa ne mümkün dediğin gibi , karşılıklı battaniyenin uçlarından tutup sallamayı deneyin biraz olsun öyle sakinleşti Benin oğlum . Amin inşallah bebeklerimiz bi ancönce geçirir bu durumu 🤲 biz az önce kaka yaptık ve alttan biraz gaz çıkarttık çok şükür şimdi biraz daha iyi
Az önce başka bir kolik bebek annesine de yazdım. Benim kolik kızım için doktorumuz Pediakid Bebegaz önerdi, ithal bir ürün. Biz çok faydasını gördük. Gece kramp girip ağlamaları kesildi, bağırsak florasını da çok rahatlattı. Doktorunuza danışın yine. Ben çok araştırdım. Doğal bir ürün, tavsiye ederim.

Az önce başka bir kolik bebek annesine de yazdım. Benim kolik kızım için doktorumuz Pediakid Bebegaz önerdi, ithal bir ürün. Biz çok faydasını gördük. Gece kramp girip ağlamaları kesildi, bağırsak florasını da çok rahatlattı. Doktorunuza danışın yine. Ben çok araştırdım. Doğal bir ürün, tavsiye ederim.
Tşk ederim muhakkak sorcam onuda. Bugün sab simplex le beraber biogaia ya başlıcaz doktor önerisiyle oda sanırım bagır sak florasını düzenliyor bakalım inş işe yarar napcamızı sasırdım kendi kendine birkaç gündür gaz cıkarmaya basladı ama yinede kıvranıyor laktoz intoleransı diye düşünüyorum 1 haftadır laktozsuz besleniyorum krizlerimiz 1 saate falan düşmüştü bugün biraz peynir yedim ve 4 saat ağlama krizine girdi yavrum haftaya doktora gideceğiz muhakkak söylicem kucağımda kıvranıyor yavrum artık dayanamıyorum uykusuzluk yorgunluk yanında bide onun acı cektiğini görmek beni mahvediyor

Tşk ederim muhakkak sorcam onuda. Bugün sab simplex le beraber biogaia ya başlıcaz doktor önerisiyle oda sanırım bagır sak florasını düzenliyor bakalım inş işe yarar napcamızı sasırdım kendi kendine birkaç gündür gaz cıkarmaya basladı ama yinede kıvranıyor laktoz intoleransı diye düşünüyorum 1 haftadır laktozsuz besleniyorum krizlerimiz 1 saate falan düşmüştü bugün biraz peynir yedim ve 4 saat ağlama krizine girdi yavrum haftaya doktora gideceğiz muhakkak söylicem kucağımda kıvranıyor yavrum artık dayanamıyorum uykusuzluk yorgunluk yanında bide onun acı cektiğini görmek beni mahvediyor
Çok haklısınız insan dayanamıyor inşallah biran önce toparlar ve gaz problemi biter. Bizim bitti şükürler olsun, emiyor ve uyuyor. Ama Pediakid Bebegaz çok işe yaradı. Mutlaka deneyin, ben çok araştırdım hiç bir yan etkisi yok. Laktoz konusu da mutlaka doktorunuza sorun, bir süre size diyet uygulayabilir.

X