Bebek Beslenmesi 2 aylık bebeğimin boyu ve kilosu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

oybmsd82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
66
2
26
Hatay
selam kızlar,

kızım 55 günlük 2600 gr 49 cm doğdu.bugün sağlıkocagında kilosu 4500 boyu da 54 cm dendi.sanki boyu az uzamış gibi.Bide eskiden yarım saat memede kalan cocuk sımdı 10 dk duruyor sonra cok doymus gibi ayrılıo sonra da bi daha almıo sagdıgım sütü veriyorum sizce neden olabilir?sütüm mü azaldı acaba?şimdilik mama vermiyorum vermek de hiç stemiyorum ama ya yetmiyorsa:(

canım telaş edecek bişey yok kuzun güzel büyümüş,:nazar:
bebişler güçlendikçe memeyi daha hızlı çekip bitiriyor,ayrıca yarım saat çok uzun,dr lar her memeye 5 dk diyor

kusura bakma yeni gördüm ilk üç ay içinde 8 cm uzarmış normal bence,5 cm uzamış bile

sutun yetmese ackaldıgı ıcın aglar ole bısey yoksa emın ol doyuyordur kgsuda ıı deert etme bız anneler cok pmpırıklıyız :26:

sutun yetmese ackaldıgı ıcın aglar ole bısey yoksa emın ol doyuyordur kgsuda ıı deert etme bız anneler cok pmpırıklıyız :26:

valla emin olamıyorum artık once emzırıyorum sonra sagdığımdan da verıyorum bazen.nisanda işe baslıcam sagmaya basladım artık hem emzırıyorum hem sagıyorum gercekten cok zor kızım uyurken sagıyorum kı uyandığında goguslerım tekrar dolmus olsun diye:( bi de bos meme vermiim sogumasın memeden diye

Back