2 aylık bebeğimi nasıl beslemeliyim

Pinarsudden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
152
50
48
39
Benim bebegim 50 günlük. 2 saatte bir 120 ml mama iciyor. Nerede okuduysam üç saatte bir beslemem gerektiği yazıyor. Ama benim bebeğim 2 saat dolunca mama için kıyameti koparıyor.nasil 3 saatte bir mamaya alistirabilirim?

Neden 3 saatte 1 e alıştırmak istiosunuz.Her bebek 3 saatte 1 acikicak diye bi kural yok ki.Benimki de 1 buçuk saat arayla beslenmek istiodu o aylarda.Doktorumuz da o ne zaman isterse o zaman besleyin.Saat aralığı diye bişey yok dedi.Ki benimki 240 CC ile basliodu gune.Cok obur bı bebekti o aylarda keza hala öyle.2 aylık bebeği 3 saatte 1 beslenmeye alıştırmak gibi bişey olamaz.Patron bebeğiniz.Bebek ne zaman isterse o zaman beslemek durumundasiniz.Oyle saçma bişey yapmayın lütfen.

Sureklı mama ıle mi besleniyor. Emziriyorsanız bır mama bır emzırme olmalı. Sureklı mama verırsenız kilo artımı çok oluyor. Az az verıp kendınızı de emzırerek normale donersınız. Aynı durumu yaşadım. 4 aylıkken mamayı kes demıstı doktorum çünkü çok mama ıstıyor ve sısmeye başlamıştı minik kızım

2 saatte bir acıkıyorsa 2 saatte 1 vereceksiniz. Aç bırakmayın herkesin bebeği farklı 4 saatte bir acıkanda oluyor.

Yada ml miktarını arttırın içerse hepsini 3 saat aç kalabilir
120 az değil mi peki

Son düzenleme:
Bilemiyorum çocuğa zarar vermesinden de korkuyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor herkes birşey diyor. Sütum gelse zaten süt verecegim.fazla bunalttikar
Kimseyi umursamayın sizden başka kimse onu sizin kadar düşünmez.
Üzeni üzün verin cevabınızı
Her Bebek emmek zorunda mı? Mama niye var emmeyen bebeler sütü olmayan anneler için.
İlk çoçuğumu 5 ay emzirdim mamayla büyüttüm. 2. Şuan var emziriyorum

Benim bebegim 4 aylik olacak nerdeyse ve 2 saatte bir emiyor, bazen saat basi emiyor. Bebek ne zaman isterse verin mamayi. 3 saat beklemeyin

emerken de oyle kac saatte acıkıyorsa veriyorsun her bebek esit yemez ki? o açken uyur mu? alıstıramazsın aglar durur yazık :)

Benim bebeğim şuan 11 aylık. Kuzum bak sana kendimden yola cikarak söyleyeyim kendine herkesi dinleyip herşeyi okuyarak işkence etme,ben ettim çünkü. Hatta çocuk az yiyo çok yiyo işte şurası böyle deyip agladigim bilirim. Her bebek karakterli doğar benimki 4 öğün yiyorsa illa herkesin bebeği öyle olacak diye bişey yok. İcgudunu dinle birde hangi mamayı kullanıyorsun? Çünkü mamadan mamaya doyurucu farkı da oluyor

Aptamil kullanıyorum.ilk önce sma kullanmistim kabız yaptı.cocugum 3 gün kabızlık yüzünden ağladı.aptamile geçtim ondan sonra

Aptamil kullanıyorum.ilk önce sma kullanmistim kabız yaptı.cocugum 3 gün kabızlık yüzünden ağladı.aptamile geçtim ondan sonra
Benimkinin tüm manalara karşı alarjisi vardı biz bunu maalesef 7.ayinda teshislendirdik. Ama bu süreçte gör ellerindeki kafasındaki yaraları çok korkmuştum şuan ek gıda harici pirinç unu ve süt veriyorum. Ama ilk başlarda sma kullanmistim mesela. Doyuruculuk bakımından Aptamil iyi derecede bence ama çocuğunu ağlatma kıyamam be zaman aciktiysa o zaman ver kimseye kulak asma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…