- 19 Mayıs 2019
- 152
- 50
- 48
- 39
- Konu Sahibi Pinarsudden
-
2 saatte bir acıkıyorsa 2 saatte 1 vereceksiniz. Aç bırakmayın herkesin bebeği farklı 4 saatte bir acıkanda oluyor.Benim bebegim 50 günlük. 2 saatte bir 120 ml mama iciyor. Nerede okuduysam üç saatte bir beslemem gerektiği yazıyor. Ama benim bebeğim 2 saat dolunca mama için kıyameti koparıyor.nasil 3 saatte bir mamaya alistirabilirim?
İyiyiz canım ellerinden öperler
Ahahahssgg aynen wala ben de takiliorum burda.Social medial yok ya burda geziyorum ben deİyiyiz canım ellerinden öperlersen nasılsın pera kuş nasıl
Takılıyoruz buralarda
Kimseyi umursamayın sizden başka kimse onu sizin kadar düşünmez.Bilemiyorum çocuğa zarar vermesinden de korkuyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor herkes birşey diyor. Sütum gelse zaten süt verecegim.fazla bunalttikar
Isır TotodanAhahahssgg aynen wala ben de takiliorum burda.Social medial yok ya burda geziyorum ben dePera iyi.Yanimda uyuyo şuanda
Benimde yokAhahahssgg aynen wala ben de takiliorum burda.Social medial yok ya burda geziyorum ben dePera iyi.Yanimda uyuyo şuanda
30unda inşallahGirdi bitanemSeninki
120 nin hepsini bitirmiyor çoğu zaman 5 10 CC birakiyor2 saatte bir acıkıyorsa 2 saatte 1 vereceksiniz. Aç bırakmayın herkesin bebeği farklı 4 saatte bir acıkanda oluyor.
Yada ml miktarını arttırın içerse hepsini 3 saat aç kalabilir
120 az değil mi peki
Benim bebegim 4 aylik olacak nerdeyse ve 2 saatte bir emiyor, bazen saat basi emiyor. Bebek ne zaman isterse verin mamayi. 3 saat beklemeyinBenim bebegim 50 günlük. 2 saatte bir 120 ml mama iciyor. Nerede okuduysam üç saatte bir beslemem gerektiği yazıyor. Ama benim bebeğim 2 saat dolunca mama için kıyameti koparıyor.nasil 3 saatte bir mamaya alistirabilirim?
emerken de oyle kac saatte acıkıyorsa veriyorsun her bebek esit yemez ki? o açken uyur mu? alıstıramazsın aglar durur yazık :)Benim bebegim 50 günlük. 2 saatte bir 120 ml mama iciyor. Nerede okuduysam üç saatte bir beslemem gerektiği yazıyor. Ama benim bebeğim 2 saat dolunca mama için kıyameti koparıyor.nasil 3 saatte bir mamaya alistirabilirim?
Benim bebeğim şuan 11 aylık. Kuzum bak sana kendimden yola cikarak söyleyeyim kendine herkesi dinleyip herşeyi okuyarak işkence etme,ben ettim çünkü. Hatta çocuk az yiyo çok yiyo işte şurası böyle deyip agladigim bilirim. Her bebek karakterli doğar benimki 4 öğün yiyorsa illa herkesin bebeği öyle olacak diye bişey yok. İcgudunu dinleBenim bebegim 50 günlük. 2 saatte bir 120 ml mama iciyor. Nerede okuduysam üç saatte bir beslemem gerektiği yazıyor. Ama benim bebeğim 2 saat dolunca mama için kıyameti koparıyor.nasil 3 saatte bir mamaya alistirabilirim?
Benimkinin tüm manalara karşı alarjisi vardı biz bunu maalesef 7.ayinda teshislendirdik. Ama bu süreçte gör ellerindeki kafasındaki yaraları çok korkmuştum şuan ek gıda harici pirinç unu ve süt veriyorum. Ama ilk başlarda sma kullanmistim mesela. Doyuruculuk bakımından Aptamil iyi derecede bence ama çocuğunu ağlatma kıyamam be zaman aciktiysa o zaman ver kimseye kulak asma.Aptamil kullanıyorum.ilk önce sma kullanmistim kabız yaptı.cocugum 3 gün kabızlık yüzünden ağladı.aptamile geçtim ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?