Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba;
kızım iki aylık oldu her anne gibi bende uykusuz günler geçiriyorum.Benim sorunum akşam 5 gibi 2 saatlik bir uykudan uyanan kızım gece 1 e 2 ye kadar asla uyumuyor.Gözünden uyku aksa da uyku sebebıyle cesıtlı eziyetler etse de uyumuyor.Gazını çıkarıyoruz karnı tok oluyor nolur yardım ecdin.Bu normal mi?
Evimin Kalicesiyim
Kayıtlı Üye
canim bebegin daha cok kücük
ama yinede normal degil
o kadar kücük bebek yanlis hatirlamiyorsam 2 saatte bir uyur
bebegin yalniz uyuyor degil mi?
bu cok önemli
eger öyle degilse alistir yani sallamak falan gerek yok
yatagina birak uyusun
emzik aliyor mu
emzik önemli bence
kullanmasi lazim
benim bebegim senin bebegin kadarken sürekli uyurdu
8-9 aya kadar gecede uyanirdi ama 8-9 aydan sonra gecede hic uyanmadi
ben en basindan beri yatagina biraktim geldim
cok sükr hic sorun yasamadim
simdi 14 aylik hala cok güzel
hatta acaba cok mu uyuyor diyorum
soracagin birsey varsa sor
seve seve yardimci olmaya calisirim
Merhaba;
kızım iki aylık oldu her anne gibi bende uykusuz günler geçiriyorum.Benim sorunum akşam 5 gibi 2 saatlik bir uykudan uyanan kızım gece 1 e 2 ye kadar asla uyumuyor.Gözünden uyku aksa da uyku sebebıyle cesıtlı eziyetler etse de uyumuyor.Gazını çıkarıyoruz karnı tok oluyor nolur yardım ecdin.Bu normal mi?
aramıza hoş geldin uykusuz anneeeee:)) bu forumdaki annelerin %90'nın ve tabiki benim bebeklerimizin uykusuzlukları normal ise eğer senin ki de normal canım
bir de oğluşumuz olsa ♥
Kayıtlı Üye
cnm bnm bebeğim de 42 günlük.bu ara geceleri 6-7 saat uyuyor.bugüne dek gündüzleri de yatıyordu.bugün hiç uyumadı.hatta ayağmda uyuttum şu an sallıyarak.daha bi düzen yok ya.yeni doğduğunda 15-20 gün güzel uyudu.o zamandan bu zamana çok rezillk çektm.nasl dayanıyor diyordm böyle uykusuz.
Sandığımda kumaş var :)
Kayıtlı Üye
benim bebeğimde de gecenin bir vakti uyanıp oturma sorunu vardı. 2 de uyanıp 3,5 ta falan uyuyordu. kırkı civarında kendiliğinden geçti. şimdi gecede 2 kere uyanıyor gözünü bile açmadan emip uyuyor. sizinkilerde düzene girmek üzeredir bence.
benim de bebeğim iki aylık sizin yaşadığınız sorunları yaşıyoruz bizde..çok uykusu var esniyor eziyet ediyor ama bir türlü dalamıyor kucağımızda uyuyor beşiğine bırakıyoruz hemen uyunıyor ben de emziriyorum gazını çıkarıyorum ama uyumuyor acaba açmı diyerek mama verdim ama aynı durumu yine yaşadık doktorada aylık kontrolunda sordum zamanla geçer dedi umarım geçer bundan 2 3 hafta öncesine kadar çok gazlı idi o zman ama ağlıyor ve gazının olduğunu belli ediyordu.şu anda da belki gazı var ama eskisi kadar ağlamıyor ben bebeğe milupanın papatya çayı ve humanaın kimyonlu rezenesi vermeye devam ediyorum.papatyanın rahatlatıcı etkisi olduğu için sabahtan veriyorum umarım bebeklerimiz sağlıklı ve bol uykulu günler geçirir..
siz gene iyisiniz
biz sabah 7 ye kadar hiç uyumuyorduk
3,5aylık olunca düzeldi
sizinkide en kısa zamanda düzelir inş.
tekrar merhaba ;
bebeğim 3 aylık oldu ama hala gündüzleri hiç uyumuyor.sürekli eziyet ediyor.gözleri kıpkırmızı oluyor başı düşüyor ama en fazla yarım saat sonra kalkıyor.hem bebek hem ben cok huzursusuz.nolur birileri bu günler geçecek desin zaten kilo alımı da cok az depresyona girdim
tekrar merhaba ;
bebeğim 3 aylık oldu ama hala gündüzleri hiç uyumuyor.sürekli eziyet ediyor.gözleri kıpkırmızı oluyor başı düşüyor ama en fazla yarım saat sonra kalkıyor.hem bebek hem ben cok huzursusuz.nolur birileri bu günler geçecek desin zaten kilo alımı da cok az depresyona girdim
canım merhaba moralini bozma gerçekten her şey yoluna girecek bol bol dua et bebeğine ailene inş bu günleri çok kısa zamanda atlatırsın kendini üzmme bebeğin de hisseder
her bebeğinki farklı canım ama ilk 3 ay böyle olması normal demişti doktorumuz.anca alışıyorlar dış ortama anne karnını istermiş ilk 3 ay bebekler.