2 aylik bebegimde kulak kiri normalmi ? Resimli

gldnkrbck

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
51
-16
6
IMG_2091.webp

2 aylik bebegimin kulaginin disinda kurumus kir goruyorum. Bu normal mi Yoksa kulaginda problem mi var ? Dus hafta da bir yaptiriyorum. Eliyle gozune ve agzina dokunuyor kulagina dokundugunu gormedim. Yada kizariklik gormedim ama bu kiri goruyorum. Kulak icin suphelenmeliyim ?

Oluyordu benim kızımda da. Sadece iltihap mi yoksa kır mi onun ayrımına dikkat edin. Gerçi iltihap olsa ağlardı, huysuz olurdu.
Bu arada banyodan sonra temiz mendil ile hafifçe kulağın içini değil dışını temizleyin.

Haftada bir az değil mi ya? Duş rahatlatır bebeği bence daha sık yıkayın. Haftada bir şampuanlayabilirsiniz ama suya değsin iyidir

haftada bir az değil mi ya? benim de iki aylık bebeğim var ve her gün yıkıyorum.

bu arada kulak kiri normal-hele haftada bir yıkanan bir bebek için. benim bebeğimde de oluyor. banyodan sonra kuru bir ağız mendiliyle temizliyorum kulağını.

Eki Görüntüle 3568708

2 aylik bebegimin kulaginin disinda kurumus kir goruyorum. Bu normal mi Yoksa kulaginda problem mi var ? Dus hafta da bir yaptiriyorum. Eliyle gozune ve agzina dokunuyor kulagina dokundugunu gormedim. Yada kizariklik gormedim ama bu kiri goruyorum. Kulak icin suphelenmeliyim ?
Neden haftada 1 yikiyorsunuz kulak kiri suyla yikarken akip gider haftada 1 yikandirdiginiz icin artik disariya tasmis dogdugundan beri gobegi dustukten sonra hergun yıkıyorum ben sabun kullanmayin sadece su bile yeterli. Su rahatlatir daha iyi uyur gazi varsa onada iyi gelir tavsiye ederim.

Kulak kiri olur da, daha sık yikamak lazım, haftalık az yani

Back
X