2 aylık bebeğim ve kolonoskopi

C A N O

Nirvana
Pro Üye
8 Haziran 2013
56.614
150.287
Herkese merhaba
2 aylık bir oglum var. Ilk doğduğu zaman hergün 7 8 kere kakasını yapıyordu. Fakat 1 aydir kakasını fitilsiz yapmıyor. Ben ne kadar diretsemde vermek zorunda kalıyorum. 6 gün bekledim yapmadı fitil verdim. 8 gün oldu yapmadı fitil verdim. Bunun için doktora da gittik. Bağırsak düzenleyici şurup verdi oda fayda etmedi. Bugün çocuk cerrahina gösterdik. Karnından röntgen çekti. Bişey çıkmadı. Kan verdik guatıra bakılacak. Bebeğimi kolonoskopi olmasını söyledi. Bizde randevu aldık onu yaptıracağız. Böyle durumla karşılaşan var mı ? Düzene girmeyecek mi ? Ne yapacağımızı şaşırdık

Merhaba canim hic korkma bisey cikmaz biiznillah bidede ayni dertten vardı doktorumuz anne sütü alan bebeklerde cok sik rastlanan bi durum dedi. Bi fitil verdi on gunu asarsa bundan verirsin dedi. 3 hafta sikayetimiz devam etti ama simdi iyiz cok şükür onceden yedi gunde bir simdi 3 gune indi kaka mesaileremiz:)) Zamanlada geçecek ins.
Seninde oyle olur diye tahmin ediyorum. Kokma dua et bende dua edicem bebisine..

Sağol canım cevap verdiğin için Allah razı olsun. Bende fitil verdim 3 kere yaptı rahatladı oglum. Inşallah düzene girer :)

[QUOTEsağolasın canim:)
3m, post: 42123935, member: 482919"]Sağol canım cevap verdiğin için Allah razı olsun. Bende fitil verdim 3 kere yaptı rahatladı oglum. Inşallah düzene girer :)[/QUOTE]
Sende sagolasi

Benim oğlumda 3 aylık fitil koymazsam bir hafta 10 gün yapmadan durur. Dün kontrolde doktorumuz çok iyi ağlamıyorsa halinden mutluysa 15 gün yapmasa da olur dedi tabi anne sütü ile beslenenler için geçerli . Korkmayın yani bebrklerde sık rastlanan bir durum

emziriyorsanız kendi beslenmenizi düzeltmenz lazm,fitil bağırsak tembelliğine sebep olabilir. siz bol bol kayısı,sebze bağırsağa iyi gelen yiyecekler tüketin,siz sağlıklı beslendiğinzde bebeğinizdede problem kalmayacaktr inşallah..

Her doktor farklı bişey söyleyince insanın aklı ister istemez karışıyor. Sağol canım cevap verdiğin için. :) inşallah normal bir durumdur
Evet kayısı meyvesi, kuru hali, hosafi yaptım yedim. Sebze yapıyorum yiyorum ama hiç duzelmiyor. Ben ishal oldum o yapmadı. Haliyle kayısı fazla yersem bana dokunuyor ona zeytinyağı vercem artık bi çay kaşığı inşallah zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…