2 aylık bebeğim uyurken çok tuhaf sesler çıkarıyor

bezelyem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
79
32
3
Merhaba hanımlar kızım 2 aylık ,uzun zamandır geceleri sürekli ıkınma halinde uyurken hiç rahat değil sesler çıkarıp duruyor doktora söyledik video çekip izlettik ciğerlerde sorun yok nefes alıp veriyor gazını da yapabiliyor sizce ne olabilir ?Uyurken Her 5 dk da bir ıkınıp sesler çıkarıyor kaliteli uyuyamıyor

Benim kızım da öyle normal ya

Gaz damlası kullanıyor mu? Gaz giderici herhangi bir şey? Bebeğime gaz damlası öyle yapmıştı sabaha kadar gaz olmasa bile ıkınırdı kestim düzeldi

Gaz damlası kullanıyor mu? Gaz giderici herhangi bir şey? Bebeğime gaz damlası öyle yapmıştı sabaha kadar gaz olmasa bile ıkınırdı kestim düzeldi
Arada sırada nurse harvey veriyorum ama bu aralar vermiyorum ,gazını sürekli yapıyor kakasını da düzenli yapar bilemedim ya

Cok normal gazdan oluyor. Dua edin uyanmiyor uyumaya devam ediyor :)) Benim oglum da oyleydi, ighh ahh uh diye diye uyurdu. 3 ay civari gecti.

Gazini cikarmasi gazi olmadigi anlamina gelmiyor yalniz. Ne yaparsaniz yapin hepsini cikaramayacaginiz kadar bol gaz var bebeklerde

Arada sırada nurse harvey veriyorum ama bu aralar vermiyorum ,gazını sürekli yapıyor kakasını da düzenli yapar bilemedim ya
Korkma bende kullanıyorum NURSE HARVEYS birde bağırsak geliştirici veriyorum probiyotik arada oluyor ağlıyor gece sürekli ses çıkarır mesela ama uyku halinde uyanmiyor ben gelişimleri için diye düşünüyorum normal yani

Benim Benim 3 aylık turnam da öyle, hiriltili sesleri hic hoşuma gitmiyor ama normal diyorlar

Benim bebeğim de aynıydı Şu an 6 aylık bu konu yüzünden sürekli doktora götürmüştüm Doktor gazdan dolayı dedi Başka bir sıkıntısı yoktu Çok şükür geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…