2 aylık bebeğim uyumuyor

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
53
Kizlar 2 aylik bebegim var gündüzleri hic uyumuyor. Uyusada en fazla 1 saat . Geceleri de 2 saate bir uyaniyor. Siz neler yaptiniz. Nasil atlattiniz bu durumu

Merhaba bebeğin yeterince doyduğuna ve gazının olmadığına emin misiniz

Merhaba bebeğin yeterince doyduğuna ve gazının olmadığına emin misiniz
Evet doyduğundan eminim. Hem emziriyorum hemde mama veriyorum. Gazini da şükür rahat çıkarıyor. Hemde gaz damlasi var ondanda veriyorum. Ikinmasi filan yok.

Merhaba 4 aya kadar bebeklerde uyku düzeni olmaz. Henüz gece gündüz ayrımıda yapmamıştır ama sizin desteğinizle ihtiyacı olan uykuyu almaı sağlanabilir. 2 aylık bir bebek 45 dk ile bir saat arasında uyanık kalabilir. Bebeğinizi gözlemledikçe gözlerini ovuşturmasından, huzursuzlanmasından ve kendine has bazı hareketlerinden uykusunun geldiğini anlayacaksınız. Mühim olan bu sinyaller gelmeden pnu uyutmak bu sinyaller geldiğinde çok geç kaldığınız da olabilir işte o zaman bebek huzursuzlukta da uyumayabilir. Uyku tamamen zincirleme bir iş gündüz uykusu gece uykusunu bir önceki uyku bir sonraki uykuyu etkiliyor. Uyku için temel ihtiyaçlarını gözden geçirin sonra ortamın fiziki şartlarını ve daha sonra ise sakin bir şekilde bebeğinizi destekleyin nasıl uyutmK isterseniz. Bebekler bu dönemde anne kokusunu isterler ararlar. Kokunuzun olduğu bir tshirtle ya da göğsünüzde uyutarak destekleyin. Uyku öncesi banyo yaptırın ve sonrasında masaj bu gevşemesine yardımcı olacaktır. Odanın nem ve ısı dengesi aynı zamanda bebeğin burnu açık mı tıkalı mı bunlara da bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…