2 aylık bebeğim kimseye gitmiyor ağlıyor

Oztann

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2022
16
5
16
2aylik bebeğim kimseye gitmiyor babası da dahil hemen başlıyor ağlamaya. Ben alınca susuyor, sakinlesiyor. Akrabalarımız geliyor onları görünce de başlıyor ağlamaya. Erken değil mi sizce yabancılama için ? Yol yakınken nasıl bir şekilde yakalasmaliyim aynı durumda olan var mı?

Bir yol belirlemenize gerek olduğunu düşünmüyorum akıllı çocuk demekki sizi tanıyor gitmiyor bizde öyle derler akıllı çocuk yabancılar küçük yaşta diyesizde içinizi ferah tutun

Daha çok küçük sizin kokunuz ve kollarınızda olmak ona güven veriyor. Hem daha 2 aylık bu kadar dert etmeyin. Gün aşırı dışarı çıkıp gezin etrafı gördükçe sosyallik artar.

Bir yol belirlemenize gerek olduğunu düşünmüyorum akıllı çocuk demekki sizi tanıyor gitmiyor bizde öyle derler akıllı çocuk yabancılar küçük yaşta diyesizde içinizi ferah tutun
Çok teşekkür ederim acabalar vardı özellikle babası yani deli oluyor çocuğa ama bebiş babaya bile veto veriyor

Çok minik annesi bazı bebek dış dünyaya aşılırken çok daha fazla zorlanır. Sizin kokunuz olmadan güvende hissetmiyor kendini. İlk 3 ay zordur bebek için de sizin için de. Bol bol kucak meme :)

Daha çok küçük sizin kokunuz ve kollarınızda olmak ona güven veriyor. Hem daha 2 aylık bu kadar dert etmeyin. Gün aşırı dışarı çıkıp gezin etrafı gördükçe sosyallik artar.
Evet aslında haklisiniz dışarı pek çıkarmıyorum aslında tam zamanı havalar güzel belirli saatlerde çıkarmam gerek

Çok minik annesi bazı bebek dış dünyaya aşılırken çok daha fazla zorlanır. Sizin kokunuz olmadan güvende hissetmiyor kendini. İlk 3 ay zordur bebek için de sizin için de. Bol bol kucak meme :)
Evet cidden öyle olacak gibi yavru kuşum anne de anne diyor olsun geçecek diyorum Rabbim sağlık versin artık en azından böyle güzel cevaplar aldığım için mutluyum. İnanın etrafta, yakin çevrede bir çocuk ağlıyorsa ya bir yeri ağrıyor,yada aaa ne kadar huysuz bir bebek oluyor sıkıldım bu gibi yorumlardan da bu yorumlara yanıt vermekten de. Teşekkür ederim herkese biri girip okusa çok normal gelecek cevaplar aslında ama beni bu cevaplar bile mutlu etti

Bismillah
4 yaşında aştık o yolları, e bir zahmet bebek agu bile diyemiyor annesini isteyecek tabii.
Ne olacaktı ya?

daha çok küçük ilerleyen aylarda bu durun tavan yapack 6 aydan sonra belirli sürede cok yapıyolar bnu hepsi bi evre cocugun gelişimsel parçası hicbirsey yapmanıza gerek yok

İki aylık bebek , aşıları da tam değil, bağışıklığı tam değil, gitmesin zaten babası hariç kimseye

Akraba dediğim kayinvalidem,annem kimsede durmuyor tuvalete bile gidemiyorum uyku aralarında uyandı uyanacak diye zaten ben yanında olmayınca kuş uykusu zaten böyle 2 aylık değil isterse 6 aylık olsun bebeği kucak kucak gezdirip sevilmesi taraftarı değilim. Vermemde

İki aylık bebek , aşıları da tam değil, bağışıklığı tam değil, gitmesin zaten babası hariç kimseye
Ben başlığı yanlış açmışım akraba dediğim kendi annem, kayınvalidem yardım amaçlı geldiklerinde durmuyor. Benim kucağımda selam verip yolumuza devam ediyoruz anlayacağınız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…