Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yol belirlemenize gerek olduğunu düşünmüyorum akıllı çocuk demekki sizi tanıyor gitmiyor bizde öyle derler akıllı çocuk yabancılar küçük yaşta diyesizde içinizi ferah tutun2aylik bebeğim kimseye gitmiyor babası da dahil hemen başlıyor ağlamaya. Ben alınca susuyor, sakinlesiyor. Akrabalarımız geliyor onları görünce de başlıyor ağlamaya. Erken değil mi sizce yabancılama için ? Yol yakınken nasıl bir şekilde yakalasmaliyim aynı durumda olan var mı?
Çok teşekkür ederim acabalar vardı özellikle babası yani deli oluyor çocuğa ama bebiş babaya bile veto veriyorBir yol belirlemenize gerek olduğunu düşünmüyorum akıllı çocuk demekki sizi tanıyor gitmiyor bizde öyle derler akıllı çocuk yabancılar küçük yaşta diyesizde içinizi ferah tutun
Evet aslında haklisiniz dışarı pek çıkarmıyorum aslında tam zamanı havalar güzel belirli saatlerde çıkarmam gerekDaha çok küçük sizin kokunuz ve kollarınızda olmak ona güven veriyor. Hem daha 2 aylık bu kadar dert etmeyin. Gün aşırı dışarı çıkıp gezin etrafı gördükçe sosyallik artar.
Evet cidden öyle olacak gibi yavru kuşum anne de anne diyor olsun geçecek diyorum Rabbim sağlık versin artık en azından böyle güzel cevaplar aldığım için mutluyum. İnanın etrafta, yakin çevrede bir çocuk ağlıyorsa ya bir yeri ağrıyor,yada aaa ne kadar huysuz bir bebek oluyor sıkıldım bu gibi yorumlardan da bu yorumlara yanıt vermekten de. Teşekkür ederim herkese biri girip okusa çok normal gelecek cevaplar aslında ama beni bu cevaplar bile mutlu ettiÇok minik annesi bazı bebek dış dünyaya aşılırken çok daha fazla zorlanır. Sizin kokunuz olmadan güvende hissetmiyor kendini. İlk 3 ay zordur bebek için de sizin için de. Bol bol kucak meme :)
daha çok küçük ilerleyen aylarda bu durun tavan yapack 6 aydan sonra belirli sürede cok yapıyolar bnu hepsi bi evre cocugun gelişimsel parçası hicbirsey yapmanıza gerek yok2aylik bebeğim kimseye gitmiyor babası da dahil hemen başlıyor ağlamaya. Ben alınca susuyor, sakinlesiyor. Akrabalarımız geliyor onları görünce de başlıyor ağlamaya. Erken değil mi sizce yabancılama için ? Yol yakınken nasıl bir şekilde yakalasmaliyim aynı durumda olan var mı?
Evet kabullendim artık zaten geçecek diyorumdaha çok küçük ilerleyen aylarda bu durun tavan yapack 6 aydan sonra belirli sürede cok yapıyolar bnu hepsi bi evre cocugun gelişimsel parçası hicbirsey yapmanıza gerek
Eyvah eyvah umarım o kadar bulmaz yaş olarak bizi.Bismillah
4 yaşında aştık o yolları, e bir zahmet bebek agu bile diyemiyor annesini isteyecek tabii.
Ne olacaktı ya?
Ben başlığı yanlış açmışım akraba dediğim kendi annem, kayınvalidem yardım amaçlı geldiklerinde durmuyor. Benim kucağımda selam verip yolumuza devam ediyoruz anlayacağınız. :)İki aylık bebek , aşıları da tam değil, bağışıklığı tam değil, gitmesin zaten babası hariç kimseye