2 aylık bebeğim karnı doyunca huzursuz kurt gibi kımıl kımıl uyumuyor. Bu durum nedendir

Yagmur66

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
7
1
1
47
İkiz bebeklerim gazlı bebekler önceleri çok ağlıyordu. Şimdi 2ayı doldurdular 3ten gün aldılar. 15 16 saat uyumuyorlar. Şu anda özellikle karınları doyunca kımıl kımıl kurtçuk gibiler uyumuyorlar bu nedendir. İyice psikolojim bozuldu. Bu kıpır kıpır huzursuzluk neden oluyor. Çözüm olarak ne yapabilirim. Gaz acaba mide demi o yüzden mi böyleler. Ne yapacağımı şaştım. Tecrübesi olanlar dan yardım istiyorum.

Bacaklarını çekiyorlarsa muhtemelen gazdır. Beslenme sonrası olması gaz ihtimalini kuvvetlendiriyor.

2 aylık bebek içi 15-16 saat uyanıklık çok fazla. İnstagramda tevhide dadı var, bi akıl danışsanız bi danışmanlık alsanız uygunsa

Kesinlikle gaz diyorum , çünkü benim bebiş de öyleydi bazen hala öyle oluyor.

Elini emiyor hep emme isteği var. 2kişi artık kafayı yicez çoçuklar çok huzursuz bizde öyle
Ellerini emmesi illa aç olduğu anlamına gelmez. Ellerini tanımak için de yapıyorlar. Benimki 3 aylık mesela ve eli hatta elleri hep ağzında

Doktor normal diyor, benimki uykuda bile eli kolu durmuyor kendini uyandırıyor yarı kundak faydalı oldu, her ıkınma kıpırtı gaz değil sinir , sindirim tüm sistemleri gelişmeye başladığı için diyor dr, kaka yapmayı pırt yapmayı öğreniyorlarmış ve hazımsızlıkdanda oluyormuş, birde buyume atak haftaları var durduk yere ağlama vs yani benzer dertler hepimizde uyku sorunu benzerdi yarım kundak işe yaradı gibi 2-3 gundur şu uyku guruları ile yapıyorum owlinin 0,5 tog olanı ile

Elini emiyor hep emme isteği var. 2kişi artık kafayı yicez çoçuklar çok huzursuz bizde öyle
Oda normal her emme açlık değil, keşfetme diş yerleri şimdiden başlarmış aylar sonra çıkacak olsa bile, kendini rahatlatma bunlardan dolayı omzumdayken kıyafetimi emiyor mesela buda normalmiş:)) hepsi gececek diyorlar bekliyorum bende bitik durumdayım