Çocuk Hastalıkları 2 aylık bebeğim gülmüyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

silimo

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
286
563
18
26
merhabalar hanımlar deneyimli annelerden yorum istiyorum kızım iki aylık gülmüyor doktor bu aydan sonra başlayacak dedi (2 gün önce gittik doktora) normal dedi ama netten baktığımda nörolojik problem olduğunu yazıyor ayrıca ağlamıyor da fazla

Dr dan emin degilseniz baska bir dr a daha gidin. İnternette yazilanlari okuyup , stres yapmayin.
2 cocugum var ama hatirlamiyorum.

Benim bebeğimin gülmesi 4 5 ayı buldu.
Bayağı ağır abiydi doğduğunda, çekinirdik.
Her bebeğin gelişimi farklıdır tabi seneler bulmaz ama bir iki ay geç ya da erken olabilir.

Benim bebeğimin gülmesi 4 5 ayı buldu.
Bayağı ağır abiydi doğduğunda, çekinirdik.
Her bebeğin gelişimi farklıdır tabi seneler bulmaz ama bir iki ay geç ya da erken olabilir.
Cevabınız beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim ağır abiyi de allah bağışlasın çok mutlu olun

Internet fazlasiyla strese neden oluyor benim kizim da o donemlerinde gülmüyodu olabildigince agliyodu cani sag olsun ama ikinci cocuk dusunmeyecek kadar huysuzdu simdi masallah iyi 10 aylik oldu. Ben de bazen internetten ayina gore ne yapmali kismina bakardim bazilarini yapardi bazilarini yapmazdi her cocugun gelisimi farklidir 8.ayinda yuruyen bebek de var 18.ayinda da... insallah bebeginizin bisey yoktur ama supheseyseniz farkli doktora gostermekte fayda var.

Internete göre ben kanserdim ve 6 aylık ömrüm kalmıştı herhal :) hatta bir doktora mesaj attım ,sabaha asistanı aradı acil muayene ve tetkik için bekliyoruz diye :) amaaann kanser olsam anlardım, değilimdir ,diye geyik yapmıştım adamla :)

Şimdi el kadar bebek niye ve nasıl gülsün. .nörolojik bir problem varsa da bunu en iyi uzmanı bilir . Çocuğunun doktoru seni ikna etmiyorsa başka bir doktora daha götür..

Bide gaz sancısı başlayınca bu günlerini ararsın, tadını çıkar..

Merhaba çoçuğunuz büyümüştür benimde oğlum iki aylık 21 gün erken doğdu algılıyor bazen etrafa gülüyor ama bize gülmüyor sizin nasıl oldu acaba çok endişeliyim lütfen yardım

Zaten bilinçli gülmeleri en erken 6 haftadan sonra oluyor, bebeğiniz daha yeni 2 aylık olmuş endişelenecek bir şey yok bence. Benimkiler 5-7 hafta arası başladılar gülmeye.

Merhaba, bebeğiniz tam olarak kaç haftalık doğmuştu. Bir de ne kadarlıkken güldü, biz de 58 günlük olduk fakat hala gülmüyor, cevap yazarsanız çok mutlu olurum. Çünkü çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…