arkadaslar doğumumdan 10 gün sonra sırt ve siddetli karın ağrılarıyla acilere doktorlara taşındım. bu ağrılar ara sıra gelmeye devam etti en sonuncusu 5 saatten fazla sürdü vs araştırmaya başladık safra kesesinde taş olduğunu söylediler. neyse inanmadık baska bir araştırma hastanesine daha gittik yine aynı sonuc ve ağrılar devam ettiği için acilen istemeye istemeye ameliyat oldum cuma günü ve taş falan yoktu çamur çıktı. asıl problem bebeğimin maalesef biberona alışması oldu.hastanelerde koştururken ondan ayrı kaldığım 2 gün içinde unutmuş beni ameliyat oluşuma mı yanayım bebeğimin emmemesine mi? daha çok küçük. makineyle sağıyorum ama az geliyo yetmiyo mama da veriyoruz emmesini çok istiyorum. bu durumda napılabilir? deneyimli annelerden yardım lütfennn.:sm_confused:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 aylık bebeğim biberona alıştı emmiyor!!!
- Konu Sahibi dilemanne
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?biberonla vermeyi bırakın bence sizi emmesini istiyorsanız bir bebeği memeye döndürmek gerçekten çok zor iş bebegniz uyurken emiyormu benim bebeğim 2.5 aylıkken memmei reddetti tam 3.5 aydır uykuda emziriryorum ama yavaş yavaş değişti bazen almaya başladı yani biberon yerine kaşıkla verin uyurkende emzirirn yoksa sadece sağmakla sütünüz kesilir çok uzun süre gitmez bebeğin emmesi şart uykuda da olsa yeterli
ilk once gecmis olsun.Bebegin henuz kucuk,memeye dondurebilirsin,uzulme.Sana tavsiyem gogus ucu takarak vermen ilk baslarda(aventin kelebek gogus ucunu tavsiye ederim,3 boyutu var sana uyani sececeksin),gogus ucun yo diye degil,ondan emzirdiginde bebege biberondan iciyor hissi verdigin icin.Ilk basta sadece ucu taarak emzir,ara sira cikar dene bakalim ucsuz da alacak mi alirsa ne ala,almazsa uclu devam.Oyle oyle azar azar once uclu sonra ucsuz devam ede ede tamamen ucsuz emzirene kadar ugrasacaksin(surekli ucu takip emzirmek zorunda kalsan bile deger,sonucta senin gogsunden emecek).Bu uclari kullanirken dikkat etmen gereken sey takmadan once iyice islatman gerektigi,ilk basta goguste durmsi zor oluyor ama bebek 3-5 defa cekip vakum yapinca bi daha memenden dusmuyor.Ben bebegimi bastan beri mecburen biberondan besliyorum,yine de arada bir bu gogus uclarini takarak emzirebiliyorum,tabii benim bebegim tamamen biberona alistigi icin memeden guclu cekip karnini doyurmayi ogrenemedi,bizim emzirmemiz kucaklasmak,koklamak icin,emdigi sut de cerez niyetine :)) Dilerim doya doya emzirirsin yavrunu,saglicakla.