2 aylığız

Kakamız geldi, babamız gitti… İkinci çocuğu büyütüyorum, bir kere ağzımdan çıkmadı şöyle cümleler.

Bu arada konu sahibi benimki de iki aylık, emmesi düzenli olmuyor. Ne zaman isterse veriyorum.

Benimki dakka başı emiyordu.
Şaka yapıyosunuz dimi süt geliyomuydu doyuyomuydu benimki 1 buçuk saate bi emmek istiyo doymazsa ağlamayı basiyo çok yoruldum yaştan mıdır nedir çok yıprandım ya ne zaman uzayacak bu emme süresi

Şaka yapıyosunuz dimi süt geliyomuydu doyuyomuydu benimki 1 buçuk saate bi emmek istiyo doymazsa ağlamayı basiyo çok yoruldum yaştan mıdır nedir çok yıprandım ya ne zaman uzayacak bu emme süresi
İki ay kontrolüne gittiniz mi? Kaç gram almış bebeğiniz? Kız mı erkek mi, doktor ne dedi?

Arkadaşlar 2 aylık bebekleriniz kaç saate bi emiyo
Benim bebegim de 2 aylik olacak. Malesef emmedi sagdim verdim ama artik sagmakla da çikmiyor sut. O yuzden mama veriyorum. 2.5 saat 3 saatte bir. Gece 4 saatte bir uyaniyor. Son gunler gecesini gunduzunu karistirmiş durumda. Gece 2 saatte bir mama istiyor. Oglene kadar 4 saat gecmeden yemek istemiyor. Kilo alimi iyi çok şukur. Emzirmedigim için bilemiyorum. Keşke emse de saat başi emzirsem(

1.5 saat çok normal değil mi? Dakka başı biraz abartı tabii ama bu sıcakta küçücük çocuk emer böyle normal. Zor ama normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…