Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bana da komik geliyorOff kusura bakmayın ama şu konuşmalarınıza kendinizi de katmadan yapsanız okurken tüylerim diken diken oluyor. Bebeğim 2 aylık diyebilirsiniz
-Doktor bey kabız olduk, iştahımız yok
-Ailecek mi?
-Yok sadece bebek
Komikten ziyade çok irrite oluyorumAynen bana da komik geliyor
Kakamız geldi, babamız gitti… İkinci çocuğu büyütüyorum, bir kere ağzımdan çıkmadı şöyle cümleler.Off kusura bakmayın ama şu konuşmalarınıza kendinizi de katmadan yapsanız okurken tüylerim diken diken oluyor. Bebeğim 2 aylık diyebilirsiniz
-Ailecek mi?
-Yok sadece bebek
Ben de 1.5 senedir hiiçç kullanmadımKakamız geldi, babamız gitti… İkinci çocuğu büyütüyorum, bir kere ağzımdan çıkmadı şöyle cümleler.
Off kusura bakmayın ama şu konuşmalarınıza kendinizi de katmadan yapsanız okurken tüylerim diken diken oluyor. Bebeğim 2 aylık diyebilirsiniz
-Ailecek mi?
-Yok sadece bebek
Hep 1 aylık 2 aylık derdim bugün öyle yazcagim gelmişKomikten ziyade çok irrite oluyorum
Şaka yapıyosunuz dimi süt geliyomuydu doyuyomuydu benimki 1 buçuk saate bi emmek istiyo doymazsa ağlamayı basiyo çok yoruldum yaştan mıdır nedir çok yıprandım ya ne zaman uzayacak bu emme süresiBenimki dakka başı emiyordu.
İki ay kontrolüne gittiniz mi? Kaç gram almış bebeğiniz? Kız mı erkek mi, doktor ne dedi?Şaka yapıyosunuz dimi süt geliyomuydu doyuyomuydu benimki 1 buçuk saate bi emmek istiyo doymazsa ağlamayı basiyo çok yoruldum yaştan mıdır nedir çok yıprandım ya ne zaman uzayacak bu emme süresi
Bebeğim erkek kilo alımı iyi dedi hewmsireyede dedim benim çocuklarda öyle emiyordu dediİki ay kontrolüne gittiniz mi? Kaç gram almış bebeğiniz? Kız mı erkek mi, doktor ne dedi?
Benim bebegim de 2 aylik olacak. Malesef emmedi sagdim verdim ama artik sagmakla da çikmiyor sut. O yuzden mama veriyorum. 2.5 saat 3 saatte bir. Gece 4 saatte bir uyaniyor. Son gunler gecesini gunduzunu karistirmiş durumda. Gece 2 saatte bir mama istiyor. Oglene kadar 4 saat gecmeden yemek istemiyor. Kilo alimi iyi çok şukur. Emzirmedigim için bilemiyorum. Keşke emse de saat başi emzirsem(Arkadaşlar 2 aylık bebekleriniz kaç saate bi emiyo
1.5 saat çok normal değil mi? Dakka başı biraz abartı tabii ama bu sıcakta küçücük çocuk emer böyle normal. Zor ama normalŞaka yapıyosunuz dimi süt geliyomuydu doyuyomuydu benimki 1 buçuk saate bi emmek istiyo doymazsa ağlamayı basiyo çok yoruldum yaştan mıdır nedir çok yıprandım ya ne zaman uzayacak bu emme süresi