Bebeğim 2 aylık. 1 haftadır kaka problemi yaşıyoruz. Kakasını yapamıyor ve sanırım rahatsız olduğu için sürekli ağlıyor, uyuyamıyor, kasılmaktan ememiyor bile. Ne yapacağımı şaşırdım. Mustak ezdim verdim, zeytin yağı içirdim, elma yağıyla ovdum.. Doktora götürdük bağırsakları normal çalışıyormuş bir sorun yokmuş ama çocuk çok rahatsız oluyor. Başına gelen varsa lütfen acil yardım etsin yoksa kafayı yiceeem.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 aylık bebeğim kakasını yapamıyor ve sürekli ağlıyor. Lütfen acil yardım !!!!
- Konu Sahibi qlamour
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Şubat 2009
- 405
- 54
- 323
- 43
oğlum bebekken bizde buna benzer sorunlar yaşadık
ama sorun kabızlık değildi aslında ilk bata hep kabızlık yapamıyor dediler boşyere fitil verip durduk
çocuk cerrahına götürdük
poposunda çatlak olduğu için yapamıyor denildi
iki tane krem verdi doktorumuz her bez değiştirildiğinde onu karıştırıp sürdük
oturma banyosu felan çok şükür atlattık
sizde bu duruma dikkat edin bebekler kabız mı yoksa çatlakmı var
çatlak varsa fitiller bişeye yaramıyor bilginize
ama sorun kabızlık değildi aslında ilk bata hep kabızlık yapamıyor dediler boşyere fitil verip durduk
çocuk cerrahına götürdük
poposunda çatlak olduğu için yapamıyor denildi
iki tane krem verdi doktorumuz her bez değiştirildiğinde onu karıştırıp sürdük
oturma banyosu felan çok şükür atlattık
sizde bu duruma dikkat edin bebekler kabız mı yoksa çatlakmı var
çatlak varsa fitiller bişeye yaramıyor bilginize
üst kattaki komşumun kızıda 4 aylık o da 1 haftadır kakasını yapamıyordu.Benim önerimle kulak temizleme çubuğunu zeytinyağına batırdı ve bebeğin makatına masaj yaparak hafifçe çeri soktu.bir kaç saat arayla yaptı bunu ve bebek kakasını yaptı.kesinlikle tavsiye ediyorum bende bebeğime böyle yapıyorum hemen kakasını yapıyor.
üst kattaki komşumun kızıda 4 aylık o da 1 haftadır kakasını yapamıyordu.Benim önerimle kulak temizleme çubuğunu zeytinyağına batırdı ve bebeğin makatına masaj yaparak hafifçe çeri soktu.bir kaç saat arayla yaptı bunu ve bebek kakasını yaptı.kesinlikle tavsiye ediyorum bende bebeğime böyle yapıyorum hemen kakasını yapıyor.
az önce yaptım dediqini umarım işe yarar.
az önce yaptım dediqini umarım işe yarar.
işe yararsa yaz merak ettim
aynen oyle ve 1 cay kassigi zeytinyagi icirirsen bebegine faydasini gorursun
humana stell tee nin süt arttıran çayını iç, senin sütünden bebeğine geçiyor, faydasını görürsün.
bir de rezene ve elma çayını iç o da sütünden bebeğine geçiyor tuvaletini yaptırır.
hepsini içiyorum :)
bebeğin rota aşısı oldumu?rota aşısı bazı bebeklerde kabızlığa bazı bebeklerde ishale neden oluyor.
daha tam düzene girmemesi normal, kızımda da yaşadık biz bitki çayları sayesinde düzene girdik.
eğer mama veriyorsan markasını değiştirebilirsin.bağırsakları düzenleyen mamalar var.
daha tam düzene girmemesi normal, kızımda da yaşadık biz bitki çayları sayesinde düzene girdik.
eğer mama veriyorsan markasını değiştirebilirsin.bağırsakları düzenleyen mamalar var.
zeytinyağını da denedim ama bi faydası olmadı doktor iki tane krem verdi onları sürdüm inşallah bi faydası olur
canım iki ilaç demişsinde anestol pomad ve bactroban mı bunlar
canım iki ilaç demişsinde anestol pomad ve bactroban mı bunlar
ayy canım şurupları yazmışım kremler anestol pomad ve bepanthen
işe yararsa yaz merak ettim
yaradıı dün yaptım yaparken kakasını yaptı :)) çook teşekkrler.
Kızım 2 ile 4 aylar arasında kaka sorunu yaşadı.Sadece anne sütüyle besleniyordu.Doktor "olabilir" dedi.Sadece sancı durumunda fitil vermemizi söyledi.Masaj, popo uyarma, zetinyağ hiç fayda etmedi.10 gün yapmadığı oldu.O zamanlarda dayanamayıp fitil verdim.Kendiliğinden düzeldi.
yaradıı dün yaptım yaparken kakasını yaptı :)) çook teşekkrler.
çok mutlu oldum kakasını yaptığına