Çocuk Hastalıkları 2.ayın aşıları ateş yapar mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

adgpss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
189
91
98
İstanbul
bugün bcg tüberküloz aşısı yaptılar.difteri-aselüler-boğmaca-tetanoz-inaktif çocuk felci-menenjit aşılarını yaptılar.iki bacağından bir de kolundan aşı oldu. 2 kere tuvaletini yaptı çok cıvıktı. su gibiydi. şimdi de ateşini ölçtüm 37.2.... halsizlik var... yatıyor sürekli... kaldırınca ağlıyor... aşılardan mı acaba? ne yapmalıyım?

canım 2. ay aşısı bizde de ateş,huysuzluk,kucaktan inmeme,durmadan ağlama gibi belirtiler göstermişti.aşılar kimi zaman ateş yapabilir,ıslak bez koy kasıklarına koltuk altlarına çok yükselirse 4 saatte bir calpol de verebilirsin ağrısını alması ve ateşi düşsün diye...

canım 2. ay aşısı bizde de ateş,huysuzluk,kucaktan inmeme,durmadan ağlama gibi belirtiler göstermişti.aşılar kimi zaman ateş yapabilir,ıslak bez koy kasıklarına koltuk altlarına çok yükselirse 4 saatte bir calpol de verebilirsin ağrısını alması ve ateşi düşsün diye...

teşekkür ederim çok sağol. koluna değdirmeden ılık banyo yaptırdım suya oturtttum... gece güzel uyudu.. ateşi de daha fazla yükselmedi. çok kapalı giydirmiyorum şuan da... bugün sünnet için gittik ne zaman yapalım diye 4-5 aylık olsun dedi. göbek fıtığı vardı zaten bir de su fıtığı varmış.. :( bi daha gittiğimde ona da bakacak geçmezse ameliyat... :50:

Back