How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi 2 aydır kabızlık çeken bebeğime yemek tarifleriniz varmı?????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tuanam__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
202
0
96
K.K.T.C.
8 aylık kızım 2 aydır sürekli katı kaka yapıyor incir şurubu içiyor 2 şişe bitti geçmedi şimdi 5 gündür falan motilium diye bi ilaç kullanıyor oda bişi yapmadı.neyde yanlış yapıyorum bilemedim.dr.u bağırsak filmi çektirmek zor olduğu için yedirdiklerine dikkat et diyor ama beceremiyorum.varsa bildikleriniz lütfen yardımcı olabilirmisiniz bayanlar????mafoldumben

canım geçmiş olsun yazık yavrucuk canı acıyodur bol bol armut yedir patates pirinç unu pilav muz yapar bunları pek vermesen

cnm bi akrabam dr tavsiyesi her gün ilk iş olarak 1 çay k. z.yağı , sonra su ile zerde kıvamında pişirdiği yulaf ununu bebeğine yedirmiş çokkk iyi gelmiş, bağırsak düzenleyicisiymiş, benim oğlum kabız olmadı denemedim yani ama çok faydalı olduğunu söyledi

cnm bi akrabam dr tavsiyesi her gün ilk iş olarak 1 çay k. z.yağı , sonra su ile zerde kıvamında pişirdiği yulaf ununu bebeğine yedirmiş çokkk iyi gelmiş, bağırsak düzenleyicisiymiş, benim oğlum kabız olmadı denemedim yani ama çok faydalı olduğunu söyledi

yulaflı kaşık maması aldım ben ama aynı şey olomaz heralde senin taktiği deneyim bir yulaf unuyla bu zerde kıvamı dediğin muhallebi gibi heralde

bizim doktorumuz kabızlık için kepek önerdi.bir fırından kepek alın,yemeklerine atın dedi

canım geçmiş olsun yazık yavrucuk canı acıyodur bol bol armut yedir patates pirinç unu pilav muz yapar bunları pek vermesen

saol canım.2 aydır yazdıklarının hiçbirini yemiyor birde zayıf benim kızım 7 800 gr.bu kabız yapan şeylerde hep kalorili kilo yapcak gıdalar ama mahrum kalıyor yavrum drçaz az ver doymaz bunlardan vermezsen dedi ama ben korktuğum için hiç veremiyorum

bizim doktorumuzda sebze çorbalarına ağırlık vermemi söylemişti..
birde her yediklerine zeytinyağı koyuyorum ben..

Benim doktorum süt ve süt ürünleri kabız yapar dedi, yğurt verme, kuru kayısıyı minik minik böl ve kaynat blendırdan çek ve içir, zeytinyağını içir hergün, karnına 5 dak. boyunca masaj yap bacaklarını kaldır ve karnını hafif bastıri eğer seni emiyorsa sende yediklerine dikkat et, kabızlık diyeti yap. Havuç ver, muhallebi, muz , patates verme. Bağırsak düzenleyici şurup vermişti doktorum bana ama ben içiremedim, debridat ve dubhalac. Bebeklerde bir dönem oluyor ama geçiyor, tavsiyem, ilaç ve fitil kullanma. Kuru kayısı ve kuru erik iyi gelir.

Canım bende aynı şekilde kuru kayısı kaynatıp içiriyorum.Yada mamalarına katıyorum gece uyurken içiriyorum.Bide zeytinyağı.Çok faydasını göreceksin.Aynı şekilde yulaf unundan mama yapıyorum.Bide kabağı pişirip gene mamasına katıyorum.Oda çok güzel çalıştıryo bağırsaklarını

Back