Onceleri adet doneminde goguslerim bu kadar sizlamaz agrimazdi 2 aydir 1 hafta onceden dokunulmayacak drrecede agrip sisiyorlar 22yasindayim tedirginm biraz neden olabilir sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onceleri adet doneminde goguslerim bu kadar sizlamaz agrimazdi 2 aydir 1 hafta onceden dokunulmayacak drrecede agrip sisiyorlar 22yasindayim tedirginm biraz neden olabilir sizce
Ayni durum bendede vardi gecen sene subatta adet doneminde gogsumde bilye kadar bisi elime geliyodu adet bittikten sonra gecti ustune dusmedim. Gecen agustos ta tekrar agri icin doktora gittim bi gogsumde 4 digerinde 5 tane en kucugu 1 cm olan kitle görüldü o zaman 23 yaşındaydım ameliyattan bahsetmedi biyopsi yapildi sonuclar temiz ama kontrol altinda tutmak lazim.
Yani sunu demek istiyorum adete yakin cok agrin ve sisligin varsa adettendir deyip gecistirme bi doktora gorun ultrasonla bakiyolar hemen korkulacak birsey yok :) gecmis olsun :)