Evet onları da araştırdım bu akşam hepsini deneyeceğim inşallah buraya güzel haberi veririmKasları çalıştır sık bırak yap ilişki esnasında eşin girerken ıkın
Tamam spreyi nasıl kullanacağım bir bilginiz varmıGirerken nefesi derin nefes al ıkın ön sevişmeyi uzun tutun senin üstte olduğun pozisyonu deneyin
Spreyle ilgili bilgim yok malesefTamam spreyi nasıl kullanacağım bir bilginiz varmı
Aktif vajinismus topiğinde bu spreyi kullanan arkadaşlar var. Sizi oraya etiketleyeyim, oraya yazın arkadaşlar sizi bilgilendirir.Tamam spreyi nasıl kullanacağım bir bilginiz varmı
Eğer ki yine yapamazsan ki inşallah yaparsın. Parmak egzersizi yap yarım parmaktan başlaTamam spreyi nasıl kullanacağım bir bilginiz varmı
Farklı pozisyonlar da deneyebilirsin, daha kolay olacaktır.hersey güzel ilerliyor izinde veriyorum aslında kendimi ileri derece vajinusmus olarak görmüyorum sadece giriş tam gerçekleşeceğinde baskı hissinden dolayı itiyorum kasıyorum ve olmuyor
Herşey güzel ilerliyor izin veriyorum demişsiniz güzel o kadarlık korkuyu çoğu kadın yaşıyordur ilkinde zaten, kendimden örnek veriyim eşime dedimki ben bağırsamda ne yaparsam yapıyım olsun bitsin sen bana bakma durma dedim öylede oldu hiç lazer epilasyona falan gitmedinizmi yada kulağınızı deldirmedinizmi onun gibi bişey bir anlık,bunun çok normal bişey olduğunu düşünün ilk kez siz yaşamayacaksınız sonuçtaArkadaşlar 2 aydır evliyiz eşimle birlikte olamadık 2 kez doktora gittim hiçbir sıkıntım yok. Burdan okuduğum için vemcaine sprey aldım bu akşam kullanıp deneyeceğiz nasıl kullanmam gerek, hersey güzel ilerliyor izinde veriyorum aslında kendimi ileri derece vajinusmus olarak görmüyorum sadece giriş tam gerçekleşeceğinde baskı hissinden dolayı itiyorum kasıyorum ve olmuyor artık çok sıkıldım olsun bitsin istiyorum kendimi suçluyorum eşim anlayışlı olur falan diyor ama üzülüyorum evliliğimin bitmesini bile düşünüyorum artık olmazsa ne olacak birgün ikimizde patlıycaz Allah rızası için ne yapmam gerek sprey işe yarıyor mu nasıl kullanmalıyım bana yardım edin çok çaresizim
Denedim sanırım tam uyuşmadı aynı acıyı tekrar hissettim maalesefDün spreyle deneyeceginizi yazmışsınız sprey kullanabildiniz mi
Denemekten vazgeçmeyin moralini bozma inşallah sizde bu durumu yenersinizDenedim sanırım tam uyuşmadı aynı acıyı tekrar hissettim maalesef
Canım naptın merak ettim? Bende vajinusmustum vemcaine sprey ve dilatör set sayesinde yendim bu hastalığı tam 1 sene 7 ay sonraDenedim sanırım tam uyuşmadı aynı acıyı tekrar hissettim maalesef