2 aydır evliyim vajinusmusum

dlaraoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
111
106
24
Arkadaşlar 2 aydır evliyiz eşimle birlikte olamadık 2 kez doktora gittim hiçbir sıkıntım yok. Burdan okuduğum için vemcaine sprey aldım bu akşam kullanıp deneyeceğiz nasıl kullanmam gerek, hersey güzel ilerliyor izinde veriyorum aslında kendimi ileri derece vajinusmus olarak görmüyorum sadece giriş tam gerçekleşeceğinde baskı hissinden dolayı itiyorum kasıyorum ve olmuyor artık çok sıkıldım olsun bitsin istiyorum kendimi suçluyorum eşim anlayışlı olur falan diyor ama üzülüyorum evliliğimin bitmesini bile düşünüyorum artık olmazsa ne olacak birgün ikimizde patlıycaz Allah rızası için ne yapmam gerek sprey işe yarıyor mu nasıl kullanmalıyım bana yardım edin çok çaresizim 😞

Kasları çalıştır sık bırak yap ilişki esnasında eşin girerken ıkın

Girerken nefesi derin nefes al ıkın ön sevişmeyi uzun tutun senin üstte olduğun pozisyonu deneyin

Sürekli acı duyarım kafasına girersen ilerisi gelmez. Öncelikle kafada ki sınırı aşmak gerekiyor sonra spreyler vs. Dedikleri gibi rahatlatman gerekiyor kendini kendini kasmak yerine daha çok rahat bırakmak.

kafanda sürekli acı hissi ve istem dışı kasmalar olduğu sürece sprey de bir işe yaramaz düşüncesindeyim.
yukarda bir arkadaşın yazdığı gibi bunu eğzersizlerle doğal yolla kendi aşmalısın.
tabiki eşinin desteği ve bu süreçte sana yardımı çok önemli.

hersey güzel ilerliyor izinde veriyorum aslında kendimi ileri derece vajinusmus olarak görmüyorum sadece giriş tam gerçekleşeceğinde baskı hissinden dolayı itiyorum kasıyorum ve olmuyor
Farklı pozisyonlar da deneyebilirsin, daha kolay olacaktır.

Arkadaşlar 2 aydır evliyiz eşimle birlikte olamadık 2 kez doktora gittim hiçbir sıkıntım yok. Burdan okuduğum için vemcaine sprey aldım bu akşam kullanıp deneyeceğiz nasıl kullanmam gerek, hersey güzel ilerliyor izinde veriyorum aslında kendimi ileri derece vajinusmus olarak görmüyorum sadece giriş tam gerçekleşeceğinde baskı hissinden dolayı itiyorum kasıyorum ve olmuyor artık çok sıkıldım olsun bitsin istiyorum kendimi suçluyorum eşim anlayışlı olur falan diyor ama üzülüyorum evliliğimin bitmesini bile düşünüyorum artık olmazsa ne olacak birgün ikimizde patlıycaz Allah rızası için ne yapmam gerek sprey işe yarıyor mu nasıl kullanmalıyım bana yardım edin çok çaresizim 😞
Herşey güzel ilerliyor izin veriyorum demişsiniz güzel o kadarlık korkuyu çoğu kadın yaşıyordur ilkinde zaten, kendimden örnek veriyim eşime dedimki ben bağırsamda ne yaparsam yapıyım olsun bitsin sen bana bakma durma dedim öylede oldu hiç lazer epilasyona falan gitmedinizmi yada kulağınızı deldirmedinizmi onun gibi bişey bir anlık,bunun çok normal bişey olduğunu düşünün ilk kez siz yaşamayacaksınız sonuçta

Ben de yeni evliyim ben çok kastığımda kendimi rahatlatmak için bırakıp banyoya gidiyordum sıcak su ile rahatlatın gevşetin kendinizi iyice ben bu şekilde başardım tavsiye ederim.

X