2 aydır çok az regli oluyorum

yakamozzzzzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
232
0
36
Diğer
arkadşlar 2 aydır çok az regli oluyorum gün süreside düştü sebep ne olabilir varmı bir fikri olan yada benim gibi olan

canım bende 2 hafta önce regl olmam gerekirken hala olmadım dün afyona doğum hastanesine gittim 4 buçuk cm kist varmış ve mantar başlamış ,tarlusal verdi ,ayrıca antibiyotik ,fitil ve krem verdi bebek istiyorum regl olduktan sonra gel dedi doktor tedaviye başlayalım dedi bu arada 31 yaşımdayım çok şiştim sinirlerim bozuk

çok geçmiş olsun canım ben oluyorum ama azaldı nie oldu anlam veremedim bende bebek istiyorum zaten bebek oldu olacak die kafayı yedim yani kendimden geçtim ya resmen tımarhaneye yatırsan yatarım o derece yani sürekli her ay kendimde belirti aramaktan..off kadın olmakk sende inş en kısa zamanda bebek sahibi olursun

arkadşlar 2 aydır çok az regli oluyorum gün süreside düştü sebep ne olabilir varmı bir fikri olan yada benim gibi olan

benimde senin dediğin gibi adet kanamalarım son zamanlarda çok azalmıştı bazende normalden kısa sürüyordu sonra tesadüfen cerraha gittiğimde tüm batın usgsinde kistlerim olduğu anlaşıldı. kistlerim çikolata kistiydi 4 ay önce laparoskopi oldum. ama tabi herkeste aynı nedenden dolayı olacak diye birşey yok bir çok nedeni olabilir bazen hormon dengesizliklerinden olabiliyor dikkate alınır derecede azaldıysa bir jinekolagla görüşürsen için rahat eder ve iyi olur canım.

ya inş öle birşey yoktur canım şimdi bebeğimde yok bide bu çıkmasın karşıma yaa

ya inş öle birşey yoktur canım şimdi bebeğimde yok bide bu çıkmasın karşıma yaa
benimde yok canım bende senin gibi deli gibi istiyorum şuanda kullandığım ilaçlardan ötürü sunni menopozdayım biran önce adet olup tekrar çalışmalara başlamak istiyorum :) umarım hiçbir sıkıntın yoktur canım

inş canım ya sende kısa zamanda sağlığına kavuş kafayımı çok takıp kendimizi hasta ediyoruz anlamadımki eşime söyledim kafayı taka taka bu hale getirdin kendini diyo

inş canım ya sende kısa zamanda sağlığına kavuş kafayımı çok takıp kendimizi hasta ediyoruz anlamadımki eşime söyledim kafayı taka taka bu hale getirdin kendini diyo
aslında haklılar benim eşimde hep böyle diyor düşünmemek gerek ama olmuyor duaların için Allah razı olsun canım

aslında haklılar benim eşimde hep böyle diyor düşünmemek gerek ama olmuyor duaların için Allah razı olsun canım

soğan kürü çok duydum hiç denemedim sen denedinmi çok faydasını gören varmış ben bu ay denemeyi düşünüyorum belki sendede etki eder ne dersin

soğan kürü çok duydum hiç denemedim sen denedinmi çok faydasını gören varmış ben bu ay denemeyi düşünüyorum belki sendede etki eder ne dersin
soğan suyunu duydum hatta bir ay denedim ama benim çikolata kistlerine faydası olamadı. zaten çok hızlı büyüyorlardı 3 ayda 3cmden 8cm çıkmıştı. ben şuan ilaçların etkisinden adet olmuyorum adet olunca zaten bir ay deneyip sonra aşılamaya gideceğiz kimet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…